Δεν κάνει δίαιτα αλλά... - Το μυστικό της Μελίνας Ασλανίδου για να μην παίρνει γραμμάριο στα 47 της

Το αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν κάνει δίαιτα αλλά... - Το μυστικό της Μελίνας Ασλανίδου για να μην παίρνει γραμμάριο στα 47 της

Είναι μια από τις πιο καλοντυμένες και καλοδιατηρημένες παρουσίες της εγχώριας showbiz. Κάθε της εμφάνιση ξεσηκώνει τα πλήθη και παρά το γεγονός πως δεν είναι πλέον 30 χρονών, βάζει κάτω και 20αρες! Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία αυτήν την περίοδο είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Δεν παίρνει κιλό η Μελίνα Ασλανίδου με αυτόν τον τρόπο

Σε μια της συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό εκτός των άλλων που αποκάλυψε μίλησε και για το πως κρατιέται σε φόρμα!

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω. Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά.

Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ.

Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ’ αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν.

Κατά συνέπεια, όλο αυτό ήταν πολύ καινούριο για μένα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ σωστά. Από την άλλη, όμως, νιώθω πως και οι συνεργάτες μου προσπάθησαν και έβγαλαν το καλύτερο αποτέλεσμα και στο «Voice» και στο «X-Factor. Το κομμάτι της ματαιοδοξίας το κουμαντάρω. Κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και του λέω «ξεκόλλα, πάρ’το αλλιώς» και του δίνω 5-6 σφαλιάρες για να συνέλθει.

Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι, φροντίζω το δέρμα μου να είναι σωστά ενυδατωμένο, κάνω θεραπείες. Με φροντίζω για να με έχω καλά. Σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα», είχε αποκαλύψει.

Δεν παίρνει κιλό η Μελίνα Ασλανίδου με αυτόν τον τρόπο

Αγνώριστη πριν τις πλαστικές

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της μουσικής βιομηχανίας και μετράει πολλά χρόνια στο χώρο της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια στην αρχή της καριέρας της είναι αρκετά διαφορετική στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, βρήκαμε μια φωτογραφία της από τα παλιά και τρομάξαμε να την καταλάβουμε. Τότε η τραγουδίστρια είχε διαφορετικό σχήμα φρυδιών λόγω της μόδας, μικρότερα χείλη, αλλά και διαφορετικά μαλλιά.

Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου πριν τις πλαστικές