Ξεκινά την ημέρα της με... - Τα μυστικά διατροφής της Ζόζεφιν για να έχει κορμάρα

Τι τρώει καθημερινά και πόσο για να έχει αυτές τις αναλογίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκινά την ημέρα της με... - Τα μυστικά διατροφής της Ζόζεφιν για να έχει κορμάρα

Η Ζόζεφιν είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της γενιάς της και όχι άδικα. Εκτός του ότι είναι κούκλα, διαθέτει και κορμί με τέλειες αναλογίες. Μάλιστα, αρκετοί την συγκρίνουν με την Ελένη Φουρέιρα - δείτε τη διατροφή της.

Η τραγουδίστρια που κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της. Θέλει συνεχώς να εξελίσσεται, ενώ καθημερινή της συνήθεια είναι η γυμναστική, αλλά και η υγιεινή διατροφή.

Έτσι διατηρεί τις τέλειες αναλογίες στο κορμί της η Ζόζεφιν

Ζόζεφιν διατροφή κιλά

Από το περιοδικό YOU

Fit και δραστήρια, έχει εντάξει τη γυμναστική στο καθημερινό της πρόγραμμα, ενώ δεν χαλάρωσε στιγμή ούτε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Όσο για τη διατροφή της: Ξεκινά την ημέρα της με γιαούρτι με αμύγδαλα,μacai berry, χουρμάδες και αχλάδι ή ομελέτα με ασπράδια και έναν κρόκο αλλά και θρεπτικά smoothies για φουλ ενέργεια, ενώ φροντίζει οι σαλάτες της να είναι τεράστιες για να χορταίνει γρήγορα και υγιεινά με τι μερίδες των φαγητών της να είναι μικρές.

Η Ζόζεφιν πίνει καθημερινά πάνω από 2 λίτρα νερό, ενώ μετά την προπόνηση φτιάχνει μόνη της παγωμένη λεμονάδα με τζίντζερ και δυόσμο για ενυδάτωση και τόνωση του οργανισμού.

Ανάμεσα στα γεύματα καταναλώνει φρούτα, μπάρες δημητριακών και ξηρούς καρπούς.

Φωτογραφία της Ζόζεφιν με μαγιό

Η Ζόζεφιν αποδεικνύει πόσο τέλειες αναλογίες έχει στο σώμα της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόσφατα, ταξίδεψε για διακοπές στις εξωτικές Μπαχάμες και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μοναδικές φωτογραφίες.

Σε μια από αυτές, πόζαρε με μικροσκοπικό μπικίνι και προκάλεσε χαμό με τα σχόλια των followers της να πέφτουν σαν την βροχή και να την αποθεώνουν.