Έχει πει "αντίο" στο αγαπημένο της γλυκό και σταμάτησε να τρώει... - Χάσε κιλά όπως η Μαρία Μπεκατώρου

Με αυτό τον τρόπο έχει καταφέρει στα 48 της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει πει

Πιο αδύνατη από ποτέ είναι η παρουσιάστρια του "The Chase" (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης), Μαρία Μπεκατώρου και επιδιώκει να αναδεικνύει το λεπτό της σώμα μέσα από εφαρμοστά φορέματα και σύνολα που διαγράφουν τη σιλουέτα της. Με μαγιό μάλιστα, το σώμα της είναι απίστευτο.

Πως μένει πάντα αδύνατη η Μαρία Μπεκατώρου

Από το περιοδικό YOU

Δεν τρώει γλυκά (έχει πει "αντίο" στο αγαπημένο της μιλφέιγ) και έχει βγάλει από τη διατροφή της τη ζάχαρη. Η Μαρία προτιμά γλυκαντικά φυτικής προέλευσης, αποφεύγει τα αναψυκτικά, αφού το όνο που προσφέρουν είναι extra θερμίδες, έχοντας μειώσει σημαντικά το αλάτι στα φαγητά.

Τέλος, λέει "όχι" στα τηγανιτά (κυρίως) το βράδυ και φροντίζει να καταναλώνει σαλάτες ή ένα γιαούρτι με 1,5% ή 2% λιπαρά με μούσλι.

Μαρία Μπεκατώρου διατροφή δίαιτα

Λίγα λόγια για την Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα φέτος αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, πηγαίνοντας από τον ΑΝΤ1 στο Mega.

Μάλιστα η αλλαγή αυτή έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό ενώ και η ίδια δείχνει να έχει αγαπήσει την νέα εκπομπή της (δείτε εδώ την επική ατάκα της που έγινε viral).

Η Μαρία Μπεκατώρου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Χολαργό ενώ κατάγεται από την Κεφαλλονιά. Τελειώνοντας την Ελληνογαλλική σχολή Μοναχών Ουρσουλίνων, παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας.

Το 2011 γίνεται ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό σόου Just the 2 of us του Mega, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση μαζί με τον Χρήστο Χολίδη. Λίγο αργότερα, παρουσίασε την εκπομπή Masterchef Junior στο ίδιο κανάλι, ενώ παράλληλα συνέχιζε κανονικά να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο Χωρίς Ταμπού στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μέχρι το 2013.