Το detox διατροφικό πλάνο της Δέσποινας Βανδή για κορμάρα στα 52 - Τι τρώει καθημερινά

Έτσι διατηρεί το αξιοζήλευτο σώμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το detox διατροφικό πλάνο της Δέσποινας Βανδή για κορμάρα στα 52 - Τι τρώει καθημερινά

Η Δέσποινα Βανδή στα 52 της χρόνια διατηρεί σώμα που θα ζήλευαν πολλές 20αχρονες! Για να το έχει όμως αυτό το κορμί προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της, ενώ κάνει και καθημερινή γυμναστική είτε σε γυμναστήριο είτε κάνοντας τρέξιμο στην εξοχή.

Η τραγουδίστρια είναι από τις λίγες κυρίες της ελληνικής showbiz που μπορεί άνετα να φοράει στενά φορέματα αλλά και παντελόνια, αφού τα υποστηρίζει τέλεια με τις άψογες αναλογίες της.

Το detox πλάνο της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδη σύμφωνα με το περιοδικό YOU, μπορεί να τρέξει 45' λεπτά στην εξοχή ή να κάνει pilates στο σπίτι ή να ακολουθήσει μόνη της μια κυκλική προπόνηση για "κοιλιά-πλάκα" και σφιχτούς μηρούς.

Η διατροφή της από την άλλη, βασίζεται στη μεσογειακή κουζίνα που λατρεύει και μια φορά την εβδομάδα θα φάει και το γλυκάκι της, μια μπάρα σοκολάτα υγείας κατά προτίμηση.

H δίαιτά της για να χάσετε λίπος

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

Δέσποινα Βανδή

  • Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα
  • Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί
  • Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.