Στη διατροφή του δεν ασχολήθηκε με ποσότητες αλλά... - Έτσι έχασε 30 κιλά ο Μπίρκος από τον Σασμό

«Αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή στη ζωή μου και να προχωρήσω με λιγότερα κιλά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη διατροφή του δεν ασχολήθηκε με ποσότητες αλλά... - Έτσι έχασε 30 κιλά ο Μπίρκος από τον Σασμό

Τον Θάνο Μπίρκο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, και αμέσως έγινε αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Υποδύθηκε τον Τόλη, έναν συγκρατούμενο του Αστέρη στις φυλακές, ο οποίος έγινε και κολλητός του φίλος - δείτε φωτογραφία πίσω από τις κάμερες.

Ο ηθοποιός λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 30 κιλά με σωστή διατροφή που ακολούθησε με την βοήθεια της διατροφολόγου του.

Η αποκάλυψη του Θάνου Μπίρκου για τα κιλά του

Υπήρξε περίοδος που μπήκες στη διαδικασία να χάσεις κιλά;

Δυο φορές, όταν όμως το αποφάσισα εγώ. Όχι γιατί είχα επηρεαστεί από κάποιους εξωγενείς παράγοντες ή από ανθρώπους που μου είπαν να αδυνατίσω.

Τα κατάφερες;

Βεβαίως. Όπως και τώρα από τον Οκτώβρη έχω χάσει 30 κιλά, μόνο και μόνο γιατί το πήρα απόφαση εγώ. Γιατί το ήθελα. Με αυτά τα κιλά ήμουν πάνω από 15 χρόνια ζούσα μια φυσιολογική ζωή, καθώς δεν με ενοχλούσαν σε κάτι.

Ποιο ήταν το κίνητρο για να αδυνατίσεις;

Όπως αποφασίζεις να κουρέψεις ή να βάψεις τα μαλλιά σου, έτσι αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή στη ζωή μου και να προχωρήσω με λιγότερα κιλά.

Πώς κατάφερες να αδυνατίσεις;

Με τη βοήθεια της διατροφολόγου μου, Ειρήνης Μπαμπαρούτση, η οποία με βοήθησε να καταλάβω τι τρώω και όχι να τρώω λιγότερο. Δεν ασχολήθηκα με τις ποσότητες, αλλά με την ποιότητα.

Άγριες Μέλισσες διατροφή κιλά

Λίγα λόγια για τον Θάνο Μπίρκο

Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1981 και κατάγεται από τη Λεπενού, που βρίσκεται δίπλα στο Αγρίνιο. Έχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Δήμου Αγίας Βαρβάρας “Ιάκωβος Καμπανέλης”.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Μοντέρνους και Ευρωπαϊκούς Χορούς καθώς επίσης και για χορό σε μιούζικαλ. Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές “Μις Νταίζη” (ALPHA, 2002), “Ο δρόμος της καρδιάς” (ALPHA, 2003), “Εκπαιδευτική τηλεόραση” (ΕΡΤ, 2004), “Safe Sex” (Mega, 2005) και “Εθνική Ελλάδος” (Mega 2015).

Μεταξύ άλλων, έχει ερμηνεύσει ρόλους στις παραστάσεις Ερωτευμένος Σαίξπηρ (2018), Ο ρινόκερος (2019), Συρανό (2016), Μαντάμ Σουσού (2017). Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις Stand Up Comedy με την ομάδα Play interactive (2004 – 2006) καθώς και στο Karaoke Comedy Live (Hosting) με την ομάδα The Tiranta Boys (2006 – 2012).