Τρώει 42 γραμμάρια από... - Πώς δεν έχει καθόλου λίπος στα πόδια της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

5 ακόμα celebrities μας δείχνουν τον δρόμο για υπέροχα πόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρώει 42 γραμμάρια από... - Πώς δεν έχει καθόλου λίπος στα πόδια της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όλα τα επιφωνήματα θαυμασμού ταιριάζουν σε αυτές τις εικόνες! Και πώς αλλιώς, αφού μία προς μία οι αγαπημένες μας σταρ δείχνουν χωρίς... αιδώ (και γιατί άλλωστε!) τα hot κορμιά τους και τα θεϊκά τους πόδια, φορώντας τα πιο trendy μαγιό της σεζόν και κάνοντας τις πρώτες τους βουτιές σε πισίνες, θάλασσες και ακτές.

Κι αν εσένα σου φαίνεται περίεργο που τα... κορμιά αυτά δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας, λίπους ή περιττών κιλών, μην πολυ-προβληματίζεσαι! Τα κορίτσια εφαρμόζουν εδώ και μήνες τα δικά τους tips, κάνουν αρκετές ώρες γυμναστική και φυσικά βάζουν... λουκέτο στο ψυγείο τους, αποφεύγοντας ό,τι παχυντικό έχει μέσα, δίνοντας έμφαση σε φρούτα, λαχανικά και σε όλες τις δροσερές light νοστιμιές που φτιάχνουν οι ίδιες.

Α! Και για να μην το ξεχάσω, πάνω στην πόρτα του ψυγείου τους βάζουν το μότο “όποιος θέλει το... κορμί, βρίσκει τον τρόπο”! Δες, λοιπόν, τι σε συμβουλεύουν από πρώτο χέρι...

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό YOU

Σταματίνα Τσιμτσιλή

42 γρ. αμύγδαλα καθημερινά! Αυτά καταναλώνει η παρουσιάστρια του Happy Day αφού σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, έτσι μειώνεται σημαντικά το λίπος των ποδιών αλλά και της κοιλιάς. 2 σε 1 δηλαδή...

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Όταν κάνει διάδρομο στο σπίτι της, αυξάνει την κλίση και... τρέχει στην ανηφόρα! Αυτό βελτιώνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, μειώνοντας την αποθήκευση λίπους και (δυνητικά) τις λιγούρες (δείτε εδώ που θα βρείτε τα αγαπημένα της μαγιό αλλά σε ποιο οικονομική τιμή).

Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά την προπόνησή της τρώει εσπεριδοειδή για... αδύνατα και σφιχτά πόδια σε χρόνο μηδέν! Οι πολυφαινόλες από τα πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και λεμόνια τη βοηθούν να καίει περισσότερο λίπος.

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα

“Τα πόδια είναι για να τα κινούμε”, λέει μια παλιά κινέζικη παροιμία και η Χριστίνα φροντίζει να περπατά κάθε μέρα, αφήνοντας το αυτοκίνητο... στο γκαράζ! Αυστηρά κάθε απόγευμα βγάζει και τις δίδυμες κόρες της βόλτα με το καρότσι, δυναμώνοντας έτσι και τα... χέρια της!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πρώτον και κύριον μειώνει το αλάτι, αφού προκαλεί κατακράτηση υγρών και πρήξιμο στα πόδια, και δεύτερον (για να διευκολύνει την αποτοξίνωση στο σώμα της) πίνει άφθονο νερό αλλά και το αγαπημένο της αποτοξινωτικό ρόφημα με ρόδι, λεμόνι και ανανά.

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Κάνει γυμναστικό όλο τον χρόνο – αυτό είναι σίγουρο! Ωστόσο, έχει και το δικό της tip που ακούει στο όνομα “μασάζ”: Κάθε βράδυ για 10' τρίβει τα πόδια της με ένα μείγμα από 3 κ.σ. λάδι, 1 κ.σ. μέλι, κόκκινο πιπέρι και το κατακάθι από τον ελληνικό της καφέ.