Έχει κόψει εντελώς 3 σημαντικά τρόφιμα - Η ειδική δίαιτα της Άντζελας Δημητρίου για να μην παίρνει κιλά

Το αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει κόψει εντελώς 3 σημαντικά τρόφιμα - Η ειδική δίαιτα της Άντζελας Δημητρίου για να μην παίρνει κιλά

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε σε κοσμικό event και έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για την εμφάνιση της και αν ακολουθεί κάποια διατροφή που την διατηρεί σταθερή στα κιλά της σε ηλικία 67 ετών.

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα αποκάλυψε πως ακολουθεί μια ειδική διατροφή, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ποια τρόφιμα έχει κόψει εντελώς από τα φαγητά της.

Η ειδική διατροφή της Άντζελας Δημητρίου

«Η ειδική διατροφή μου είναι κομμένο το αλάτι, το αλεύρι και η ζάχαρη», αποκάλυψε (δείτε και την σκληρή γυμναστική που κάνει), ενώ στη συνέχεια απάντησε στο αν ο έρωτας παίζει ρόλο στην ομορφιά μας «Ο έρωτας δεν υπάρχει σε εμένα. Ερωτευμένη είμαι με τον εαυτό μου και με την οικογένεια μου».

Φωτογραφία της Άντζελας Δημητρίου με μπικίνι

Η Άντζελα Δημητρίου αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Η αλήθεια είναι πως ανά καιρούς την έχουμε δει με πολύ εντυπωσιακά ρούχα πάνω στη σκηνή, ωστόσο η ίδια σπάνια εμφανίζεται στα social media με μαγιό.

Αυτή τη φορά ωστόσο θέλησε να κάνει μία εξαίρεση και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην οποία ποζάρει στην παραλία με το εμπριμέ μαγιό της.

Η τραγουδίστρια, γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλιά της μαζί με συγγενείς και φίλους και έκλεισε τα 67 της χρόνια.

«Ο Αύγουστος τελειώνει αλλά όχι και το καλοκαίρι μας. Λίγες στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν την επανέναρξη των εμφανίσεων μας στο @toalsos !! Καλημέρα σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.