53 ετών, 56 κιλά - Το σπιτικό ρόφημα που πίνει οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή

Είναι "φάρμακο" για τον οργανισμό μας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
53 ετών, 56 κιλά - Το σπιτικό ρόφημα που πίνει οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή

Ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα το διαθέτει αναντίρρητα η Δέσποινα Βανδή, η οποία παρόλο που είναι 53 ετών, ρίχνει άνετα κάτω 20αρες με τις αναλογίες του κορμιού της (δείτε εδώ μια φωτογραφία της με ένα σορτσάκι που κόβει την ανάσα). Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί συνεχώς να τρέχει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να φροντίζει τον εαυτό της και την εμφάνισή της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες μέσα από τα social media διάφορα tips, είτε για το μακιγιάζ, είτε για τον καθαρισμό του προσώπου είτε για την διατροφή.

Πριν καιρό λοιπόν η ίδια θέλησε να υπενθυμίσει στους followers της να πίνουν ένα συγκεκριμένο ρόφημα, αρκετά θρεπτικό και υγιεινό και όπως τόνισε και η Δέσποινα Βανδή, είναι "φάρμακο" για τον οργανισμό μας.

Φυσικά είναι ένας χυμός από φρούτα και λαχανικά.

Το ρόφημα που πίνει η Δέσποινα Βανδή

«Σίγουρα οι περισσότεροι θα το ξέρετε ήδη αλλά που το ξεχνάμε! Βάλτε τους χυμούς από φρούτα και λαχανικά στην καθημερινότητα σας! Με ότι συνδυασμούς αγαπάτε! Είναι φάρμακο για τον οργανισμό μας! Ό,τι καλύτερο! Έτσι απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!».

Το ρόφημα που πίνει η Δέσποινα Βανδή

Η δίαιτά της

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

  • Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα
  • Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί
  • Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.

Δέσποινα Βανδή