Δεν στερείται απολύτως τίποτα αλλά δεν παίρνει γραμμάριο - Πώς διατηρείται στα κιλά της η Αγγελική Νικολούλη

Τα μυστικά της παρουσιάστριας για τέλεια σιλουέτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν στερείται απολύτως τίποτα αλλά δεν παίρνει γραμμάριο - Πώς διατηρείται στα κιλά της η Αγγελική Νικολούλη

Μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της είναι αναντίρρητα η Αγγελική Νικολούλη, η οποία παρά το full πρόγραμμα της και τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις (μάλιστα ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού ξανά από Σεπτέμβρη), πάντα βρίσκει χρόνο να περιποιείται τον εαυτό της και την εξωτερική της εμφάνιση.

Η ίδια πριν από κάποια χρόνια είχε μιλήσει στο περιοδικό YOU και είχα αποκαλύψει ποια είναι τα μυστικά της για να μένει σταθερή πάντα στα κιλά της, χωρίς όμως να στερείται τίποτα, αυτό δηλαδή ακριβώς που θέλουμε όλες οι γυναίκες.

Πώς μένει στα κιλά της η Αγγελική Νικολούλη χωρίς να στερηθεί κάτι

Είστε πάντα μια πολύ περιποιημένη γυναίκα και υπήρξατε πάντα αδύνατη. Είναι έτσι το σκαρί σας ή κάνε τε δίαιτα;

«Με προσέχω για να έχω! Δεν στερούμαι τίποτα και απολαμβάνω το καλό φαγητό με παρέα. Σε καμμιά περίπτωση δεν θα αποστειρωνόμουν για την εικόνα μου. Δεν με θυμάμαι σε αυστηρές δίαιτες. Σύμμαχος μου, απ’ ‘οτι μου λένε φίλοι γιατροί, το καλό DNA που έχω», είχε πει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Πώς μένει στα κιλά της η Αγγελική Νικολούλη χωρίς να στερηθεί κάτι

Την χειροκρόταγε όλο το μαγαζί - Το ζεϊμπέκικο της Αγγελικής Νικολούλη μετά το φινάλε του Τούνελ

Αυλαία έριξε για την φετινή σεζόν η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μετά από μια σειρά αποκαλύψεων που έφερε στο φως για το θρίλερ της Πάτρας. Η Αγγελική Νικολούλη κάθε Παρασκευή κέρδιζε την πρωτιά στον πίνακα με τα νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα φυσικά να συνεχίσει και του χρόνου στο Mega.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης 28/6, η παρουσιάστρια, θέλοντας να γιορτάσει μαζί με τους συνεργάτες της αυτήν την επιτυχία, βγήκαν όλοι μαζί για φαγητό και μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Φυσικά, δημοσιεύθηκε στα social media κι ένα βίντεο που δείχνει όλο το μαγαζί να χειροκροτεί την Αγγελική Νικολούλη.