Διατηρεί το σώμα της αποφεύγοντας αβίαστα τα... - Η δίαιτα της Αραβανή για κοιλιά πλάκα και τέλεια πόδια

Αναλυτικά η διατροφή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διατηρεί το σώμα της αποφεύγοντας αβίαστα τα... - Η δίαιτα της Αραβανή για κοιλιά πλάκα και τέλεια πόδια

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει καταπληκτικό σώμα με κοιλιακούς φέτες και καλλίγραμμα πόδια. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της - ακόμη και τα γυναικεία - ενώ οι φωτογραφίες της στο Instagram μετρούν χιλιάδες likes.

Μάλιστα, όταν βρισκόταν στην τηλεόραση ήταν και από τα πρώτα θέματα συζήτησης. Αξέχαστη μέχρι και σήμερα είναι η στιγμή το 2014 που είχε ανέβει επί σκηνή του Dancing With the Stars με την Κατερίνα Στικούδη και είχαν χορέψει άκρως σαγηνευτικά.

Σήμερα στα 36 της χρόνια η Ευαγγελία Αραβανή διατηρεί ένα απίστευτο κορμί με τέλειες αναλογίες στο σώμα της. Αυτό όμως για να το καταφέρει θέλει προσπάθεια. Συχνή γυμναστική και σωστή διατροφή.

Τα μυστικά διατροφής της Ευαγγελίας Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή δηλώνει ότι δεν στερείται τίποτα από τη διατροφή της, κάθε άλλο, φροντίζει να τρώει λίγο απ’ όλα. Αυτό είναι και το μυστικό μιας ισορροπημένης δίαιτας. Παραδέχεται ωστόσο ότι δεν της αρέσουν τα γλυκά, άρα τα αποφεύγει αβίαστα, γεγονός που συμβάλλει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Από τη Νάντια Αδαμοπούλου για το περιοδικό YOU

Ευαγγελία Αραβανή διατροφή

ΠΡΩΙΝΌ

Για πρωινό απολαμβάνει πάντα γάλα με δημητριακά, αφού δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς γάλα. Επίσης, μέχρι το μεσημέρι θα έχει φάει ένα φρούτο.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Το μεσημεριανό της θα είναι απαραιτήτως ένα ελληνικό σπιτικό φαγητό. Μέσα στην εβδομάδα υπάρχει κάτι με κρέας, κάτι με ψάρι, ένα λαδερό και κάποιο όσπριο.

ΔΕΙΠΝΟ

Τα βράδια προτιμά ένα τοστ και ένα γιαούρτι ή ένα γιαούρτι και ένα φρούτο ή μία πλούσια σαλάτα.

Η φωτογραφία από τις διακοπές της αποδεικνύει πόσο τέλεια πόδια έχει

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευαγγελία Αραβανή δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία από τις διακοπές που κάνει σε γνωστό ελληνικό νησί και τα σχόλια πήραν "φωτιά".

Η πρώην παρουσιάστρια - μοντέλο γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά, αφού φήμες την θέλουν να επιστρέφει στο γυαλί.