Με γυμναστική και ένα απολαυστικό ρόφημα μένει σταθερή στα κιλά της - Το μυστικό της Δέσποινας Βανδή για τέλειες αναλογίες

Δεν έχει τυχαία τέτοιο κορμί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γυμναστική και ένα απολαυστικό ρόφημα μένει σταθερή στα κιλά της - Το μυστικό της Δέσποινας Βανδή για τέλειες αναλογίες

Τι κι αν είναι πλέον 53 ετών, η Δέσποινα Βανδή διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, μιας και η ίδια δουλεύει καθημερινά προκειμένου να διατηρείται το κορμί της σε άψογη κατάσταση.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια προσέχει πάντα τη διατροφή της. Άλλωστε η ίδια αγαπά τη μαγειρική και έτσι πολύ συχνά μαγειρεύει στο σπίτι και έτσι αποφεύγει τα έτοιμα φαγητά.

Την ίδια στιγμή γυμνάζεται τακτικά, κάτι που φαίνεται στις φωτογραφίες μα μαγιό που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ στις φετινές της διακοπές).

Το μυστικό της Δέσποινας Βανδή για να μην παίρνει κιλά

«Σίγουρα οι περισσότεροι θα το ξέρετε ήδη αλλά που το ξεχνάμε! Βάλτε τους χυμούς από φρούτα και λαχανικά στην καθημερινότητα σας! Με ότι συνδυασμούς αγαπάτε! Είναι φάρμακο για τον οργανισμό μας! Ό,τι καλύτερο! Έτσι απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!», είχε γράψει.

Δέσποινα Βανδή ρόφημα

Τα χνάρια της ακολουθεί και η κόρη της Μελίνα που επίσης προσέχει το σώμα της

Η Δέσποινα Βανδή μετά από τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον ευατό της καθώς την τελευταία περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και έχει βρει τον έρωτα ξανά στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι δυο τους μπορεί στις αρχές να είχαν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αλλά και να αφήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν μιας και το ερωτευμένο ζευγάρι δεν διστάζει πλέον να δείχνει πως είναι μαζί και πιο καλά από ποτέ.

Φυσικά, η γνωστή τραγουδίστρια είχε έναν λόγο παραπάνω στο να είναι τέρμα ευτυχισμένη μιας και η αγαπημένη της κόρη, Μελίνα με την οποία είναι αχώριστες αποφοίτησε από το λύκειο (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που έκανε). Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και αυτό φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YouWeekly.gr.καθώς τις "τσάκωσε" στην Γλυφάδα.

Η Μελίνα έχει πια γίνει ολόκληρη γυναίκα, ενώ όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες, διαθέτει ένα εξαιρετικό σώμα, σαν τη μαμά της.