Τρώει κανονικά το βράδυ αλλά πότε 2 συγκεκριμένα φαγητά - Το μυστικό της Ελένης Φουρέιρα για να μένει σταθερή στα κιλά της

Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρώει κανονικά το βράδυ αλλά πότε 2 συγκεκριμένα φαγητά - Το μυστικό της Ελένης Φουρέιρα για να μένει σταθερή στα κιλά της

Ένα από τα πιο καλλίγραμμά και σέξι κορμιά της ελληνικής showbiz το διαθέτει αναντίρρητα η Ελένη Φουρέιρα, η οποία βέβαια έχει μια μεγάλη αδυναμία στα γλυκά, ωστόσο έχει βρει ένα μυστικό προκειμένου να τρώει κανονικά αλλά να διατηρεί τα κιλά της.

Το μυστικό της Ελένης Φουρέιρα για να μένει σταθερή στα κιλά της

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ», είχε παραδεχθεί παλιότερα η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία φημολογείται τον τελευταίο καιρό πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παίρνει τις απαραίτητες πρωτεΐνες και να ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής στην καθημερινότητα της, το οποίο και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr.

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.

Το μυστικό της Ελένης Φουρέιρα για να μένει σταθερή στα κιλά της

«Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική μου είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι αλλά φροντίζω να κρατάω το μέτρο και έτσι καταφέρνω να διατηρούμαι στα 51 κιλά».

  • Τρώει τα πάντα αλλά προσέχοντας πάντα την ποσότητα του φαγητού.
  • Καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα.
  • Αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ.
  • Τρώει γρήγορο φαγητό όταν το επιθυμεί πολύ αλλά αποφεύγει τις θερμιδογόνες τηγανιτές πατάτες.

Η πρόσφατη εμφάνισή της με super mini φούστα και crop top

Η Ελένη Φουρέιρα, μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz, πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία με ένα τέλειο, total black ντύσιμο. Μας έχει συνηθίσει στις στιλάτες εμφανίσεις τις, όμως αυτή τη φορά τόλμησε ένα edgy look που δεν έχουμε ξανά δει. Πάμε να την δούμε και εάν έχεις στυλιστικές απορίες, θα σου τις λύσω εδώ.

Με ένα δερμάτινο σύνολο, ενθουσίασε τους followers της, και όχι μόνο. Απαρτίζεται από ένα στράπλες crop top, το οποίο κλείνει χιαστί στη πλάτη και το λαιμό, σαν chocker και μία super mini φούστα, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου (δες εδώ τις 9 επικρατέστερες).

Ολοκλήρωσε το look της με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε πορτοκαλί χρώμα που δένουν με κορδόνια στη γάμπα και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Σου έχω βρει μία παρόμοια φούστα για να αντιγράψεις το look της.

Μπορεί να μην είναι δερμάτινη όπως της Ελένης Φουρέιρα, όμως είναι το big trend της νέας σεζόν. Είναι μαύρη και αρκετά κοντή, με ενσωματωμένη ζώνη. Κοστίζει μόνο 29,99 €, είναι διαθέσιμη και σε γαλάζιο χρώμα και θα την βρεις στο Mango (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Mango φούστα