Μέσα σε 4 μήνες έχασε 10 κιλά - Μισός άνθρωπος και αγνώριστος ο Γιάννης Καλλιάνος μετά την δίαιτα

"Στις 18 Μαΐου αποφάσισα να εντάξω στη διατροφή μου αποκλειστικά και μόνο..."

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μέσα σε 4 μήνες έχασε 10 κιλά - Μισός άνθρωπος και αγνώριστος ο Γιάννης Καλλιάνος μετά την δίαιτα

Όπως είχε αποκαλύψει και τον Αύγουστο, ο Γιάννης Καλλιάνος κατάφερε και έχασε μέσα σε 4 μήνες, δηλαδή από τον Μάιο, 10 ολόκληρα κιλά, ακολουθώντας υγιεινή διατροφή. Μάλιστα, έκανε γνωστά και τα φαγητά που έκοψε "μαχαίρι", αλλά και τα γεύματα που τρώει μέσα στην ημέρα.

Πως έχασε 10 κιλά σε 4 μήνες ο Γιάννης Καλλιάνος

Στις 18 Μαΐου αποφάσισα να εντάξω στη διατροφή μου αποκλειστικά και μόνο τις υγιεινές τροφές. Σήμερα, σε κάτι λιγότερο από 4 μήνες είμαι ήδη 10 κιλά μείον.

Μπορεί να είναι περίεργο αυτό που θα σας πω άλλα θεώρησα ότι είχα αρκετή παραπάνω πυγμή ώστε να μην χρειαστεί να πάω σε ειδικούς (ασφαλώς και κάνουν εξαιρετική δουλειά) για να χάσω κάποια κιλά που ήθελα.

Κακώς βέβαια αλλά χρόνος για υπερβολική γυμναστική δεν υπήρχε και δοθέντος ότι έχω πολύ κουραστικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να πεινάω πιο συχνά από κάποιον που κάνει πιο καθιστική ζωή, κάπως έπρεπε να συμμορφώσω τον τρόπο που έτρωγα (που και πάλι πρόσεχα αλλά όχι όσο έπρεπε).

Άρα, χωρίς να πεινάσω ποτέ και χωρίς να γυμναστώ ιδιαίτερα, ακολούθησα τα εξής :

5 γεύματα την ημέρα, γάλα με δημητριακά το πρωί, πολλές σαλάτες, πολλά φρούτα, ψητό κρέας (κοτόπουλο ή μοσχάρι), πολλά ψάρια και λίγα όσπρια.

4 μήνες έχω κόψει "μαχαίρι" τα εξής : Τηγανιτά, λευκή ζάχαρη, γλυκά, αναψυκτικά, ψωμιά, πατατάκια, γαριδάκια, ξηρούς καρπούς, πίτσες, σφολιάτες, σουβλάκια με πίτα, μακαρόνια, ρύζι και όσα ακόμα παχαίνουν.

Αποτέλεσμα; Η ζυγαριά άρχισε να κατεβαίνει χωρίς φρένα και συνεχίζει να κατεβαίνει κάθε μέρα με τρελούς ρυθμούς.

Προσέξτε : Δεν λείπει τίποτα από τη διατροφή μου. Δεν πείνασα ούτε μια στιγμή και δεν απογοητεύτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Πάντα ήμουν χορτασμένος.

Και να σας πω κάτι; Δεν υπάρχει πιο γευστικό φαγητό απ'το... να φοράς τα ρούχα που θέλεις

Μπορείτε και εσείς, αλήθεια! Ακόμα και χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Η επόμενη φώτο, πρώτα ο Θεός από τη νέα χρονιά, θα είναι αλλά 10 κιλά πιο κάτω.

Μαρία Μπακοδήμου
Facebook/Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ

Πόσο του μοιάζει ο γιος του

«Μια φωτογραφία ζήτησα να βγάλω μαζί με τον μπεμπάκο μου και εκείνος, τρελαμένος που βρίσκεται πάνω στο αγαπημένο του σκούτερ, λίγο έλειψε να μου βγάλει το μάτι. Ευτυχώς όλα είναι στη θέση τους.

Καλό μήνα σε όλες και όλους σας, με υγεία πάνω απ’όλα! Και μην ξεχνάτε, δυσκολίες περνάμε όλοι μας, ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό, όμως με αισιοδοξία, αγάπη και αλληλεγγύη όλα θα έχουν καλύτερη πορεία.

ΥΓ : Εννοείται ότι δεν πρέπει να ανεβάζουμε πάνω στις μηχανές τα μικρά παιδιά μας. Μόνο για φωτογραφίες επιτρέπεται όταν είμαστε μαζί τους και όταν είναι ακίνητες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος με τον γιο του Γιώργο πάνω σε μηχανή