Πλούσιο πρωινό, μεσογειακό γεύμα, light βραδινό - Τι τρώει η Καίτη Γαρμπή στα 61 της

Κορμί που βάζει κάτω 20αρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πλούσιο πρωινό, μεσογειακό γεύμα, light βραδινό - Τι τρώει η Καίτη Γαρμπή στα 61 της

Έχει αυτό το... κάτι που μένει, όπως λέει και το τραγούδι της, οπότε η εμφάνισή της μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση δημιούργησε χαμό στους fans της αλλά και μεγάλο πάρτι στα social (δείτε εδώ βίντεο). Όλοι υποδέχτηκαν μετά... βαϊων και κλάδων την Καίτη Γαρμπή στη θέση του 4ου κριτή στο J2US από τη συχνότητα του Alpha, με πρώτους και καλύτερους τον Νίκο Κοκλώνη και τους υπόλοιπους της κριτικής επιτροπής. Όσο για το κοινό; Συνεχίζει να της αφιερώνει με πάθος το “Ατόφιο χρυσάφι”, που της ταιριάζει γάντιο, αφού όσα χρόνια κι αν περάσουν η “πρασινομάτα” ερμηνεύτρια παραμένει αξία... ανεκτίμητη!

Μπορεί να μην είναι φανατική των σπορ και της γυμναστικής, αλλά το κολύμπι δεν το εγκαταλείπει χειμώνα-καλοκαίρι. Στην πισίνα κάνει προπόνηση 3 φορές την εβδομάδα, χάνοντας κιλά και πόντους χωρίς ιδιαίτερη κούραση. Η Καίτη βάζει στη διαπασών το αγαπημένο της “Ξυπόλητη χορεύω” και αντί για... χορό, βουτά στα βαθιά και το ευχαριστιέται το ίδιο καλά!

Από την Λίτσα Αναστασάκη

Στις συναυλίες της αλλά και στην πίστα δεν πας μόνο για να την ακούσεις αλλά και για να τη θαυμάσεις... εμφανισιακά. Η Καίτη δεν καταφεύγει σε ακρότητες ούτε σε δίαιτες πείνας, απλώς έχει μάθει να τηρεί ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα, λαμβάνοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας το τσιμπολόγημα, τα πατατάκια, τους ξηρούς καρπούς, τα τηγανητά ή λιπαρά φαγητά και τις παχυντικές σάλτσες. Το μενού της είναι το ίδιο λαχταριστό, όσο και διαιτητικό!

Το πλάνο διατροφής της Καίτης Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή διατροφή

  • Πλούσιο πρωινό: «Το πρωί φάε σαν βασιλιάς...», λέει μια σοφή ρήση και αυτό κάνει η Καίτη εδώ και χρόνια. Γιαούρτι, δημητριακά, φρούτα, μέλι, ξηροί καρποί και άπαχο τυρί έχουν την τιμητική τους στο πρωινό της, που της δίνει ενέργεια και τη χορταίνει χωρίς να τη... φουσκώνει. Το μυστικό της; Πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι καθημερινά.
  • Μεσογειακό γεύμα: Μαγειρεύει νόστιμα και... ελληνικά. Αγαπά τα λαδερά, τα όσπρια και δύσκολα αντιστέκεται στις μακαρονάδες, τις οποίες, ωστόσο, φτιάχνει όσο πιο light γίνεται, με θαλασσινά ή όστρακα. Συνοδεύει το μεσημεριανό της με σαλάτες με εποχικά λαχανικά, προσλαμβάνοντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός της.
  • Light βραδινό: Φρούτα ή σαλάτες; Η απάντηση είναι «και τα δύο, με εναλλαγές». Η Καίτη αποφεύγει να τρώει μετά τις 8 το βράδυ και δύσκολα παρασύρεται σε ατασθαλίες στις εξόδους της. Τα ωμά λαχανικά είναι Νο1 στη λίστα της, αφού τα φρούτα τα καταναλώνει με φειδώ λόγω της ζάχαρης που περιέχουν.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 19/10, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ