Θες κορμί... \"λαμπάδα\"; Αυτό είναι το μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου!

Θες κορμί... \

Το σώμα της θα ήθελε να το έχει κάθε γυναίκα... Γυμνασμένη αλλά όχι υπερβολικά, αδύνατη χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, με ψηλόλιγνα πόδια και επίπεδη γραμμωμένη κοιλιά.


Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου. Αλήθεια, ποιο είναι το μυστικό διατροφής της; Και εδώ ακριβώς αρχίζουν τα δύσκολα όχι για εκείνη, αλλά για όλους εμάς που φανταζόμαστε, όπως άλλωστε γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι η Αθηνά ζει με βραστά και άνοστα φιλέτα, φρούτα και σαλάτες.

Η πραγματικότητα είναι φυσικά πολύ διαφορετική για εκείνη, αλλά συνάμα οδυνηρή για όλους εμάς που δυστυχώς για να βγούμε στην παραλία πρέπει πρώτα να ιδρώσουμε στο γυμναστήριο και να σφραγίσουμε το στόμα μας και το ψυγείο μαζί για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρασπονδίας. διαβάστε παρακάτω...



Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται πως δεν έχει χρειαστεί ποτέ να κάνει δίαιτα. Όπως μάλιστα εξομολογείται στο Youweekly.gr: «Όχι μόνο δεν έχω κάνει δίαιτα, αλλά έχει χρειαστεί να πρέπει να θυμάμαι να τρώω γιατί αδυνατίζω πολύ εύκολα». Μάλιστα, αποφεύγει να δίνει διατροφικές συμβουλές για τον απλούστατο λόγο: «Αν κάποιος έτρωγε αυτά που τρώω στην καθημερινότητά μου αντί να αδυνατίσει θα έβαζε πολλά κιλά και θα ήταν γεμάτος κυτταρίτιδα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα αν έχει κάνει ποτέ διατροφή η απάντησή της είναι αφοπλιστική όσο και εκενυριστική. «Δεν έχω κάνει ποτέ. Τρώω ό,τι χειρότερο μπορείς να φανταστείς. Όπου διατροφή, εγώ κάνω το ακριβώς αντίθετο. Τρώω μόνο μπούρδες. Είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι και μπορώ να καταλάβω και τους ανθρώπους γιατί αν αυτά που έτρωγα τα έπαιρνα σε κιλά ή σε κυτταρίτιδα θα είχα τελειώσει. Γιατί το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μου αρέσουν τα άλλα φαγητά. Μου αρέσουν τα τηγανητά, οι σάλτσες, τα βαριά φαγητά κι έτσι μαγειρεύω κιόλας. Δεν μπορώ να φάω στεγνά, είναι σαν να τρώω άχυρο. Οπότε αν έπρεπε να κάνω διατροφή, θα είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα».



Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη γυμναστική. Ναι μεν κάνει aerial yoga και pilates μιας και κατά καιρούς μας έχει χαρίσει διάφορα ενσταντανέ στο Instagram, ωστόσο δεν είναι εμμονική. «Γυμναστική κάνω όταν προλαβαίνω... Υπάρχουν εβδομάδες που δεν έχω ούτε δέκα λεπτά κενό, αλλά προσπαθώ να τη βάζω στο πρόγραμμά μου γιατί πρέπει. Δεν ήμουν εμμονική ποτέ γιατί δεν μου αρέσει. Το κάνω μόνο και μόνο γιατί πρέπει μεγαλώνοντας να διατηρήσω το δώρο που μου έχει δώσει ο Θεός να μην έχω πρόβλημα σοβαρό και να μην είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει αναγκαστικά να κάνουν γυμναστική για να έχω ένα κανονικό σώμα. Οπότε αφού έχω αυτό το δώρο πρέπει να το εκμεταλλευτώ με τέτοιο τρόπο ώστε λίγο να το καλλιεργήσω, να το βοηθήσω...»

Ωστόσο, ακόμα και τα πιο προικισμένα κορμιά έχουν τα tips τους. Και η Αθηνά Οικονομάκου έχει τα δικά της:

  • Προσπαθεί να πίνει πολύ νερό γιατί κάνει καλό.

  • Δεν πίνει καφέ.

  • Αποφεύγει τα γλυκά κι ακόμα κι αν φάει θα φάει μόνο δύο κουταλιές.

  • Κάθε πρωί ξεκινάει στύβοντας έναν χυμό ακόμα κι αν δεν φάει τίποτε άλλο για πρωινό.

  • Εναλλακτικά αν πεινάει πολύ τρώει ένα τοστ ή μία μπάρα δημητριακών.

  • Το μεσημέρι, αν δεν έχει μαζί της φαγητό, επιλέγει κάτι από το γύρισμα. Ωστόσο, φροντίζει να μαγειρεύει περισσότερο για να παίρνει μαζί της φαγητό.

  • Αποφεύγει το τσιμπολόγημα λόγω έλλειψης χρόνου.

  • Το βράδυ τρώει μια κανονική μερίδα, αλλά φροντίζει να μην είναι μετά τις 10.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η θαυματουργή δίαιτα που θα σε κάνει να βγεις «κορμί» στην παραλία!

Οι 5 top συμβουλές για να χάσεις βάρος!

Κοιμάσαι αρκετές ώρες αλλά νιώθεις διαρκώς κουρασμένη; Δες τις μπορεί να φταίει!