Θες ένα κορμί σαν της Κάτιας Ζυγούλη; Αυτό είναι το διατροφικό πλάνο που θα σε κάνει να το καταφέρεις!

Θες ένα κορμί σαν της Κάτιας Ζυγούλη; Αυτό είναι το διατροφικό πλάνο που θα σε κάνει να το καταφέρεις!
Το σώμα που θα ονειρεύεσαι μπορείς να το κάνεις δικό σου.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Κάτια Ζυγούλη μπορεί να έχει κάνει 4 πανέμορφα παιδιά η σιλουέτα της όμως σε καμία από αυτές τις γέννες δεν χάλασε και πλέον μας αποκαλύπτει τον λόγο. Διαβάστε παρακάτω.

Η ίδια αγαπά το σώμα της και την καλή διατροφή και μιλά αποκλειστικά στο YouWeekly.gr για την καθημερινή διατροφή της που την έκανε να αποκτήσει αυτό το σώμα. Η ίδια για πρωινό επιλέγει ένα φλιτζάνι του τσαγιού δημητριακά ολικής άλεσης και ένα φλιτζάνι άπαχο γάλα ή ένα μπολ κουάκερ. Για μεσημεριανό η Κάτια επιλέγει ψάρι ή κοτόπουλο ψημένα στον ατμό ή μπιφτέκι σόγιας ή προσούτο συνοδευμένα με ψιλοκομμένο αγγούρι ή λαχανικά στον ατμό ή μια πράσινη σαλάτα με μια κουταλιά λάδι.

Το απόγευμα ένα φρούτο συνήθως ανανά ενώ το βραδινό περιλαμβάνει ένα φλιτζάνι μακαρόνια με ένα φλιτζάνι σπανάκι στον ατμό. Η ίδια ωστόσο δεν τρώει ποτέ μετά τις επτά το βράδυ αποφεύγει τη ζάχαρη, τα ποτά και τα αναψυκτικά, ενώ πίνει ένα ή δύο ποτήρια κρασί την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

Έλντα Πανοπούλου: Αντέγραψε την «αμαρτωλή» της δίαιτα- Πώς έχασε 50 κιλά

Δείτε τι τρώει η Βίκυ Χατζηβασιλείου και έχει τέτοιο κορμί! Η σούπερ δίαιτα της παρουσιάστριας για να χάσεις 5 κιλά σε έναν μήνα!

Η σούπερ δίαιτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Χάσε 5 κιλά σε έναν μήνα!»