"Έτσι διατηρώ την σιλουέτα μου αψεγάδιαστη" Το πρόγραμμα διατροφής της Τάμτα μόνο στο Youweekly.gr!

Μπορεί να είναι χαμηλών τόνων στην καθημερινότητά της, ωστόσο μεταμορφώνεται σε star επάνω στη σκηνή και μπροστά στον φακό. Tο σύμπαν συνωμότησε υπέρ της, όχι μόνο για να τα βγάλει πέρα, ερχόμενη 20 χρόνων από τη Γεωργία στην Ελλάδα, αλλά και για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Στο Youweekly.gr για πρώτη φορά αποκάλυψε το μυστικό της κιαι πως καταφέρνει και διατηρεί την σιλουέτα της αψεγάδιαστη. Δείτε παρακάτω το διατροφικό της πλάνο.

Δείτε επίσης: Μεγάλη προσοχή! Πως θα καταλάβετε αν έχετε σκουλήκια στο έντερο ή το στομάχι!

Το πρόγραμμα διατροφής της

«Αυτή την περίοδο με το θέατρο και το BOX έχω αδυνατίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω κάποια διατροφική διαταραχή», παραδέχεται στο Miss Glitter και συμπληρώνει ότι οι πρόβες δεν την αφήνουν να ακολουθήσει το πρόγραμμά της όπως πριν. Όμως τρώει χωρίς ενοχές με προτίμηση στο σπιτικό φαγητό, χωρίς να λέει «όχι» και στο junk food (πίτσες ή μπέργκερ) με μέτρο, ενώ και το γλυκό σε μικρές ποσότητες είναι μες στο πρόγραμμα.

Πρωινό: Ένα φλιτζάνι καφέ με λίγη ζάχαρη, 2-3 ασπράδια αυγών και κουάκερ.

Δεκατιανό: Ένα φρούτο εποχής.

Μεσημεριανό: Συνήθως προτιμά σπιτικό φαγητό, όπως κόκκινο κρέας ή κοτόπουλο, συνοδευμένα με ρύζι και πράσινες σαλάτες ή ζυμαρικά ή λαδερά.

Δείτε επίσης: "Τελευταία, έχω φαγούρα και αυξημένα κολπικά υγρά. Τι μου συμβαίνει;" Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά

Σνακ: Μία μπάρα δημητριακών ή μία ρυζογκοφρέτα ή μία χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς.

Βραδινό: Ό,τι έχει περισσέψει από το μεσημεριανό απλώς σε μικρότερη ποσότητα και σπάνια κάποιο γλυκό.