Κιm Kardasian: Αυτή είναι η δίαιτα που έκανε και έχασε 30 κιλά!

Κιm Kardasian: Αυτή είναι η δίαιτα που έκανε και έχασε 30 κιλά!

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η δίαιτα είχε κάνει μεγάλο ντόρο τα προηγούμενα χρόνια. Αν και δεν την ακούμε πολύ τελευταία υπάρχουν κάποιοι celebrities που εμπιστεύονται ακόμα την δίαιτα Atkins και μάλιστα καταφέρνουν να χάνουν πολλά κιλά με αυτή.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η Kim Kardashian. Η reality star, όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της, μετά τη γέννηση του γιου της τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αγχωθεί με τα κιλά της εγκυμοσύνης είχε κάποια παραπανίσια κιλά που την ενοχλούσαν και έτσι ξεκίνησε την δίαιτα Atkins, με την οποία – σε συνδυασμό με καθημερινή άσκηση-κατάφερε να χάσει περίπου 30 κιλά σε επτά μήνες φτάνοντας να ζυγίζει σήμερα 54 κιλά. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Σοκαριστική εικόνα: Δείτε τι μπορεί να πάθει μία γυναίκα με μίνι φούστα στους μείον 40 βαθμούς...

kim kardashianΣτην καθημερινή της διατροφή τον βασικό ρόλο είχαν οι πρωτεΐνες και οι υδατανθρακούχες τροφές που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, με τα γεύματα της να ακολουθούν τη “χρυσή” πεντάδα -3 κυρίως γεύματα και 2 σνακ-, ενώ κατανάλωνε όσο λιγότερους υδατάνθρακες γίνεται. Όπως έχει πει μορεί να ξεκινούσε τη ημέρα της με ομελέτα με 2 αβγά, τυρί και σπανάκι, να συνέχιζε με σνακ ελληνικού γιαουρτιού με μύρτιλλα και αμύγδαλα, το μεσημέρι να επέλεγε σαλάτα με κρεμώδη σάλτσα, το απόγευμα λαχανικά με χούμους και το βράδυ ψητό στήθος κοτόπουλου με μπρόκολο και σαλάτα.

Δείτε επίσης: Μεγάλη ανακάλυψη! Βρήκαν τρόπο για να μπλοκάρουν τον καρκίνο!

Τι είναι, όμως, αυτή η διάσημη Atkins;
Η δίαιτα Atkins βασίζεται σε επτά απλές εντολές:
1.Υπολογισμός γραμμαριών των «καθαρών» υδατανθράκων.
2. Επαρκής ποσότητα πρωτεϊνών ώστε να αποφεύγεται το αίσθημα της πείνας.
3. Επιλογή καλών λιπαρών
4. Επιλογή φυτικών ινών.
5. Αποφυγή της ζάχαρης.
6. Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
7. Άσκηση ως τρόπο ζωής.

instyle.gr