Μόνο στο Youweekly.gr! Το τρικ της Χριστίνας Μπόμπα για επίπεδη κοιλιά!

Μόνο στο Youweekly.gr! Το τρικ της Χριστίνας Μπόμπα για επίπεδη κοιλιά!

Μπήκε στις καρδιές του κόσμου τόσο για τα καταγάλανα μάτια της όσο και για το αστραφτερό χαμόγελό της. Πέρα από αυτό όμως, η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει και ένα κορμί που έχει οδηγήσει πολλούς να κάνουν λογοπαίγνια με το επίθετό της... Ασχέτως αν το καλοκαίρι θα τη βρει νυφούλα στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη, με τον νέο χρόνο έχει θέσει τους δικούς της διατροφικούς στόχους, τους οποίους και θέλει να φτάσει.

Για το 2018 πρώτα απ’ όλα θέλει να διατηρηθεί στα κιλά της, αφού όπως μαρτυρούν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν χρειάζεται να αλλάξει καθόλου. Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να υπερβάλλει μερικές φορές και να λέει πως θέλει να χάσει λίγο, αλλά στις διατροφικές της συνήθειες πλέον είναι πολύ χαλαρή. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Προσοχή: Απλά σημάδια που δείχνουν καρκίνο του πνεύμονα! Μην τα αγνοείτε...

Για εκείνη η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται εξ ου και επιλέγει πάντα να ξεκινήσει με ένα πλούσιο πρωινό με smoothies και χυμούς ώστε να μην πεινάσει στη συνέχεια, ενώ κουβαλάει μαζί της μπάρες δημητριακών για τις λιγούρες στον δρόμο. Χαρακτηριστικό είναι πως πολλές φορές ξεχνάει να ετοιμάσει ταπεράκι από το σπίτι, γι’ αυτό και τρώει απέξω, χωρίς ωστόσο να παίρνει γραμμάριο. Όταν δει πως ξεφεύγει, ξέρει πώς να «μαζέψει» τον εαυτό της κόβοντας μαχαίρι τη ζάχαρη, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και δίνοντας βάση στα λαχανικά, τα φρούτα και την πρωτεΐνη. Για να διατηρήσει επίπεδη κοιλιά πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι, ενώ επιτρέπει στον εαυτό της τις διατροφικές ατασθαλίες και δεν στερείται υγιεινά γλυκά όπως τη μαύρη σοκολάτα και το γιαούρτι με μέλι.

Τρικ για επίπεδη κοιλιά!

Δείτε επίσης: Η δίαιτα του Σαββατοκύριακου! Χάστε 3 κιλά μέσα σε μόλις 2 ημέρες!

«Η συνέπεια στη σωστή διατροφή, το πολύ νερό και η γυμναστική εξασφαλίζουν όχι μόνο επίπεδη κοιλιά αλλά και υγιές σώμα σε μόνιμη βάση. Ένα τρικ βέβαια για τις φορές που θέλω να κάνω μία εμφάνιση και να έχω εντελώς επίπεδη κοιλιά την επόμενη μέρα είναι να περιορίζω την ποσότητα ή και να κόβω το βραδινό εντελώς και έτσι την επομένη η κοιλιά μου είναι επίπεδη και χωρίς κανένα πρήξιμο».