Η δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη για κοιλιά πλάκα...Αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

Η δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη για κοιλιά πλάκα...Αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

Τελείωσαν τα ψέματα. Το καλοκαίρι είναι εδώ και καλύτερα απ’ όλους το γνωρίζει η Ελένη Μενεγάκη, που ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς για να βγει στις παραλίες.

«Δίαιτα και γυμναστική, δεν έχουμε άλλα περιθώρια» ακούστηκε να λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου σε συνεργάτες της την ώρα που έφευγε από το στούντιο του Alpha, λίγες ώρες αφότου τελείωσε την καθημερινή της εκπομπή «Ελένη». Η αλήθεια είναι πως το φορτωμένο της πρόγραμμα δεν της αφήνει πολλά περιθώρια για να γυμνάζεται, με την ίδια να έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να μπει ξανά σε πρόγραμμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της Φαίης Σκορδά! Έτσι εξαφάνισε το λίπος από πάνω της...

Το Youweekly.gr βρήκε για εσάς το πρόγραμμα διατροφής της παρουσιάστριας που την βοήθησε να αποκτήσει κοιλιά πλάκα και το χρησιμοποιεί όποτε έχει φουσκώματα ή ξεφεύγει με την διατροφή της:

Πρωινό: 1 φέτα ψωμί του τοστ ολικής άλεσης με 2-3 φέτες ντομάτας και τυρί cottage ή 1 μήλο ή 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού & 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ή 1 μπολ γιαούρτι 2% λιπαρά με δημητριακά ολικής άλεσης.

Δεκατιανό: 1 μπάρα δημητριακών νηστίσιμη ή σέλερι και καροτάκια σε μπαστουνάκια με σπιτικό χούμους από ρεβίθια ή μήλα και σταφίδες με γάλα σόγιας.

Μεσημεριανό: 100 γρμ. ψητό στήθος κοτόπουλο χωρίς πέτσα, με σαλάτα ντομάτα και λάχανο ή 1 φλιτζ. όσπρια (φακές, αρακάς, φασόλια, ρεβίθια, φάβα) ή 1 σαλάτα με μαρούλι και ρόκα ή 1 μερίδα ψαρονέφρι.

Δείτε ακόμη: Το ψηλόμεσο λιλά μαγιό της Βίκυς Κάβουρα που λατρέψαμε! Όλες οι λεπτομέρειες...

Απογευματινό: Παστέλι ή κράκερ ολικής άλεσης χωρίς ζάχαρη ή 1 τοστ με φρούτα ή 1 μήλο & 6 αμύγδαλα ή πορτοκάλι με κανέλα και καρύδια.

Βραδινό: 1 μεσαία πίτα ολικής άλεσης με 1 κομμάτι τυρί σόγιας, σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, ½ φλιτζ. μανιτάρια, 5 ελιές, 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 χωριάτικη σαλάτα και 1 γλυκοπατάτα ψητή ή ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με ελιές και καρύδια, πατάτες ή καστανό ρύζι.

Από το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€