Αθηνά Οικονομάκου: Η μυστική της δίαιτα για τέλειο κορμί σε 3 μήνες! Έτσι εξαφάνισε το λίπος από την κοιλιά..

Αθηνά Οικονομάκου: Η μυστική της δίαιτα για τέλειο κορμί σε 3 μήνες! Έτσι εξαφάνισε το λίπος από την κοιλιά..

Πριν τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον Μάξιμο, αλλά σήμερα η Αθηνά Oικονομάκου διαθέτει sexy επίπεδη κοιλιά που θα ζήλευε και 20χρονη!

Πλέον χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου 20 κιλά μείον μετά τη γέννηση του γιου της τον περασμένο Μάρτιο, ενώ όπως λέει δεν στερείται. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτός είναι ο αγαπημένος της Εύης Σαλταφερίδου! Ο χωρισμός πριν το Survivor και η επανασύνδεση!

Το youweekly.gr βρήκε για τους αναγνώστες του και μόνο την μυστική διατροφής της Αθηνάς Οικονομάκου που την βοήθησε να εξαφανίσει το λίπος από κοιλιά και γλουτούς και να επανέλθει γρήγορα στα κιλά που η ίδια επιθυμούσε...

1.Το εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής της περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όσπρια, γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά, ψάρια πλούσια σε Ω-3 λιπαρά αλλά και ξηρούς καρπούς.

Δείτε ακόμη: Χάσε 5 κιλά σε 7 ημέρες! Μια δίαιτα express για να προλάβεις το καλοκαίρι...

2. Ποντάρει σε τρόφιμα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καλά λιπαρά. Στη δίαιτά της επιτρέπεται, επίσης, η κατανάλωση καφέ και τσαγιού σε λογικές ποσότητες (όχι πάνω από 3 φλιτζάνια καθημερινά.

3. Έχει εξορίσει από το ψυγείο της τα αναψυκτικά. Αντίθετα, προτιμά ένα ποτήρι νερό με λεμόνι και τζίντζερ ή ένα φλιτζάνι τσάι με δυόσμο, που συμβάλλουν στην καλύτερη πέψη της τροφής της.

4. Αποφεύγει τα προπαρασκευασμένα γεύματα και παχυντικά σνακ και προσέχει να μην ξεπερνά τις 1.500 θερμίδες καθημερινά.

5. Πίνει τουλάχιστον 2 lt νερό την ημέρα.