Έλλη Κοκκίνου: «Πώς έχασα 22 κιλά»! Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πώς απέκτησε αυτό το κορμί!

Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής!

Έλλη Κοκκίνου: «Πώς έχασα 22 κιλά»! Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πώς απέκτησε αυτό το κορμί!

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πώς απέκτησε αυτό το κορμί και σήμερα είναι πιο σέξι από ποτέ.

Με τα μίνι φορέματα και τις ψιλοτάκουνες γόβες της βάζει φωτιά στις πίστες, ενώ ακόμα και όταν φοράει τα αθλητικά κολάν της κάνει τα αρσενικά να παραληρούν. Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα η Έλλη Κοκκίνου δεν θυμίζει σε τίποτα την παχουλή τραγουδίστρια που ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας "Επικίνδυνα παιχνίδια" αφού διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορμί. Αν και η μάχη της με τα κιλά δεν ήταν εύκολη, καθώς έχανε ένα και έπαιρνε τέσσερα, τελικά με σκληρή γυμναστική και προσεκτική διατροφή απέκτησε το σώμα των ονείρων της.

«Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν αρκετά κιλά παραπάνω σε σχέση με σήμερα. Νομίζω, γύρω στα 20! Τελικά κατάφερα να τα χάσω με πάρα πολλή γυμναστική και καλή, ποιοτική διατροφή», τονίζει η ίδια. Έτσι, σχεδόν καθημερινά υπό τις οδηγίες της προσωπικής της γυμνάστριας Νίκης Πετρουλάκη, ξεκινά τη σκληρή γυμναστική, έχοντας αποκτήσει κορμί που δεν θυμίζει μητέρα ενός αγοριού. Τρεις φορές την εβδομάδα κάνει power yoga που εκτός του ότι συμβάλλει στη διατήρηση της καλλίγραμμης σιλουέτας της, απομακρύνει και το στρες της καθημερινότητας. Παράλληλα κάνει βάρη, pilates, TRX και μπάλα bosu, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που φορά τα αθλητικά της και τρέχει στους δρόμους των νοτίων προαστίων. «Γυμνάζομαι στον Άγιο Κοσμά. Τα 45-50 λεπτά είναι μόνο τρέξιμο και την υπόλοιπη ώρα κάνω εμπόδια, λίγα βάρη και δρομικές ασκήσεις. Κυριολεκτικά, όσο εξοντωτικό κι αν ακούγεται, περιμένω σαν τρελή την ώρα της προπόνησης», αναφέρει. Το σίγουρο πάντως είναι πως τα αποτελέσματα τη δικαιώνουν και μάλιστα με το παραπάνω.


Διατροφικά tips

Ούτε για αστείο δεν θέλει η 44χρονη τραγουδίστρια να βλέπει τον δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει αφού όπως παραδέχεται «με τις ρυτίδες δεν πανικοβάλλομαι, με τα κιλά όμως με πιάνει ένας πανικός». Έτσι, το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί περιλαμβάνει τέσσερα γεύματα που απέχουν μεταξύ τους τέσσερις ώρες, ενώ πάντα πριν από το φαγητό πίνει ένα ποτήρι νερό και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας 3 λίτρα. Η Έλλη λόγω του ότι πάσχει από κοιλιοκάκη έχει κόψει τη γλουτένη, αντικαθιστώντας τα γαλακτοκομικά με προϊόντα σόγιας. Επίσης απαγορεύονται το πλιγούρι, το αλεύρι, αλκοολούχα ποτά όπως η μπύρα, το ουίσκι και η βότκα αλλά και τα γλυκά εμπορίου. "Όχι" λέει και στα τηγανητά, επιλέγοντας μόνο ψητά και φαγητά κατσαρόλας από κοκκινιστό κοτόπουλο μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα. Ένα από τα μεγαλύτερα διατροφικά μυστικά της είναι πως ενδιάμεσα από τα γεύματα θα φάει ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών μαζί με πράσινο τσάι, ενώ αν το βράδυ βγει για φαγητό το μεσημεριανό της θα είναι light.

Δείτε ακομη: Η θαυματουργή δίαιτα της Αννίτας Πάνια: Έτσι έχασε 8 κιλά σε ένα μήνα!


Πρόγραμμα διατροφής Έλλης

Πρωινό
2 αυγά και 1 ασπράδι, 150 γρ. ντομάτα, 40 γρ. τυρί light ή 30 γρ. κουάκερ χωρίς γλουτένη, 200ml γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) και 15 γρ. σταφίδες

Δεκατιανό
1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών ή 20 γρ. ξηρούς καρπούς ανάλατους με γιαούρτι (2% λιπαρά)

Μεσημεριανό
Μακαρόνια μόνο με λάδι και λίγη σάλτσα ντομάτας ή ψητό κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι με πατάτες στον ατμό ή με σαλάτα

Βραδινό
150 γρ. μήλο και 200ml γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) ή 2 φρυγανιές με τυρί ή κράκερ ή γιαούρτι (2% λιπαρά) με 2 κράκερ.