Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι έχασε τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης!

Πως τα έχασε;

Ελεονώρα Μελέτη: Έτσι έχασε τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης!

Έχει χάσει σχεδόν τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης και συνεχίζει να χάνει κι άλλα.

Η Ελεονώρα πήρε συνολικά 10 κιλά και για να τα χάσει, εφόσον θήλαζε, ακολούθησε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βόμβα στην ελληνική πολιτική σκηνή! Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι!

Εδώ και μερικά χρόνια δεν τρώει καθόλου κόκκινο και λευκό κρέας. Τρώει ψάρι, συνήθως μεσογειακά μικρά ψάρια αφρού, όπως σαρδέλα και σκουμπρί ή πεσκανδρίτσα, και λιγότερο τόνο ή σολομό. Δεν πίνει καθόλου αναψυκτικά, ούτε καν σε κοινωνικές περιστάσεις. Θα πιει ωστόσο αλκοόλ, συνήθως τζιν με σόδα, ή κρασί, χωρίς όμως υπερβολές.

Δείτε ακόμη: Σκληρό ροκ από τον Γιώργο Παπαδάκη! Ποιους τσάκισε κανονικά!

Προτιμάει ως πηγές υδατάνθρακα τον σύνθετο υδατάνθρακα, όπως το ρύζι, η πατάτα ή η γλυκοπατάτα, και αποφεύγει τελείως τα αλεύρια και τα ψωμιά. Συνδυάζει σε όλα της τα γεύματα 3 ομάδες τροφών. Πρωτεΐνη, υδατάνθρακα και λιπαρά.

Τρώει τουλάχιστον 4 με 5 φορές την ημέρα. Ακόμα και αν ο χρόνος την πιέζει δεν θα παραλείψει γεύμα, αλλά θα βολευτεί με κάτι υγιεινό που θα βρει έξω, π.χ. έναν χυμό πορτοκάλι με λίγους ξηρούς καρπούς ή κράκερ ολικής άλεσης με τυρί.

Δείτε ακόμη: Ανοίγουν σαμπάνιες στον Alpha! Ποιο πρόγραμμα σάρωσε σε τηλεθέαση;

Μία φορά την εβδομάδα θα φάει χαλαρά κάνοντας αποκλίσεις από το καθημερινό πρόγραμμα, τρώγοντας είτε γλυκό είτε κάποιο φαγητό λιγότερο υγιεινό.