Φαίη Σκορδά: "Το βράδυ τρώω μόνο..." - Οι χρυσοί της κανόνες για τέλειο κορμί!

Τα αποκάλυψε όλα μόνο στο Youweekly.gr!

Φαίη Σκορδά:

Στο Youweekly.gr η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τους χρυσούς της κανόνες για το τέλειο κορμί που έχει!

Λένε πως το σώμα «θυμάται». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, που παρ' ότι δεν ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα − για τα καλλίγραμμα πόδια της έχουν γραφτεί ύμνοι, άλλωστε. Διαβάστε παρακάτω...

Όμως λίγο το καλοκαίρι που πλησιάζει και λίγο το γεγονός ότι δεν θέλει γενικά να αναπαύεται στις δάφνες της, την έκαναν να αλλάξει γνώμη και την οδήγησαν στην πόρτα της personal trainer, με την ίδια να ακούει πιστά τις συμβουλές της πολύπειρης Ντίντας Νάστου που είναι «σύμμαχός» της σε αυτή τη νέα προσπάθεια...

Στόχος της, να επανέλθει στη φυσική κατάσταση που είχε πριν από δύο χρόνια, και επειδή γυμναστική χωρίς διατροφή δεν γίνεται, έχει αλλάξει και το διαιτολόγιό της. Από τη μία συστήνει να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά) και την ίδια στιγμή προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και λαχανικά, χωρίς να δίνει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τη συνιστώμενη ποσότητα. Δίνοντας το καλό παράδειγμα, η ίδια μοιράζεται τα διατροφικά της μυστικά −όπως και τις τυχόν ατασθαλίες που κάνει− με τις θαυμάστριές της και με το Youweekly.gr, που σας παρουσιάζει ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

Πρωινό: Καφές & βραστό αβγό με αλάτι και πιπέρι

Μεσημεριανό: Φιλέτο με ώριμο αβοκάντο, με λάδι και αλάτι

Βραδινό: Κοτόπουλο στη σχάρα με βραστά καρότα και σπαράγγια, με λάδι, λεμόνι και αλάτι

Ελεάννα Τρυφίδου: "Έχασα 26 κιλά τρώγοντας..."

Έχασα 26 κιλά τρώγοντας..."! Η Ελεάννα Τρυφιλίδου αποκάλυψε για πρώτη φορά την δίαιτά της!

Η Ελεάννα Τρυφίδου κατάφερε να κάνει την πιο θεαματική αλλαγή στο σώμα της!

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής "Το Πρωινό" έβαλε στόχο να φτιάξει τη σιλουέτα της και η δίαιτα που ακολούθησε της χάρισε πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα!

Η Ελεάνα Τρυφίδου έχασε 26 κιλά και το καμαρώνει!

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου παρουσιάζει το σώμα της όπως ήταν πέρσι το καλοκαίρι και φέτος για να μας δείξει την συγκλονιστική διαφορά!

"21/7/2017-21/7/2018 Δεν είναι ευκολο να συνειδητοποιήσεις πως εισαι χοντρή- γιατι αυτη ειναι η λέξη. Οταν κοιτάξεις τον καθρέφτη κι οταν αυτος σου κανει τη χάρη να σου πει την αληθεια χρειάζεσαι διπλα σου ανθρώπους να σε στηρίξουν γιατι η δίαιτα ειναι μεγάλος αγώνας. Χρειάζεσαι διατροφολόγο σαν τον Κωνσταντίνο Ξένο που δεν επιτρέπει να απογοητευτεις ακομα κι οταν η ζυγαριά δείχνει κατω μονο 100 γραμμάρια χρειάζεσαι φιλους σαν το Νικάκι που ΠΡΕΠΕΙ να σου λενε την αληθεια όσο σκληρή κι αν ειναι αυτη και χρειάζεσαι κι έναν σύντροφο που κατεβαίνει και κανει γύρο το τετράγωνο για να φαει παγωτο μην το δεις και ζηλέψεις. Δεν θελω να γινω αδύνατη να μοιάσω στα μοντέλα των περιοδικών δεν θα μπορούσα άλλωστε θελω απλα να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου και αξιζει να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Αξιζει σε όλες μας. 26 κιλά λιγότερα και συνεχίζω… #photooftheday #happy #lovemybody #smile #learningtoeat #instagood #friends", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Ελεάννα Τρυφίδου:

Η γνωστή δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια έκανε την πιο εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της ακολουθώντας μία συγκεκριμένη δίαιτα την οποία βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε:

"Τώρα καθημερινά τρώω ένα μαύρο τόστ με γαλοπούλα – τυρί το πρωί κατά τις εννέα και ένα φυσικό χυμό κατά τη μία το μεσημέρι. Μετά ακολουθεί η εκπομπή στο ραδιόφωνο. Τρώω όταν τελειώνω και πηγαίνω σπίτι κατά τις 17:30-18:00, μια καλή μερίδα από οποιοδήποτε φαγητό έχει φτιάξει ο μπαμπάς μου.

Το βράδυ, ποτέ μετά τις 21:00, τρώω γιαούρτι με δημητριακά ή και σκέτα δημητριακά που μου αρέσουν πολύ".