Μέγκαν Μαρκλ: Η δίαιτα και η γυμναστική της μετά την εγκυμοσύνη!

Έτσι θα χάσει όλα τα κιλά! Αναλυτικά τι τρώει!

Μέγκαν Μαρκλ: Η δίαιτα και η γυμναστική της μετά την εγκυμοσύνη!

Μας το ζητήσατε και έχουμε την δίαιτα και την γυμναστική που ακολουθεί η Μέγκαν Μαρκλ μετά την εγκυμοσύνη!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υποδέχτηκαν πριν λίγο καιρό το πρώτο τους μωράκι, και η ίδια έχει ξεκινήσει την προσπάθειά της για να χάσει τα περιττά κιλά!

Η δίαιτά της βασίζεται σε φυτική διατροφή που είναι χαμηλή σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες. Ένα μιλκσέικ βανίλιας με blueberry για πρωινό, μια σαλάτα Niçoise, ένα ποτήρι ροζέ κρασί και λίγο τυρί και μπαγκέτα για μεσημεριανό, θαλασσινά και ζυμαρικά για βραδινό και ένα ποτό negroni, είναι ένα ημερήσιο πρόγραμμα του τι τρώει η Μέγκαν.

Ωστόσο, δεν στερείται τίποτα καθώς είχε δηλώσει ότι αγαπάει τις τηγανιτές πατάτες, τα ζυμαρικά, το κρασί, το παγωτό και πολλά άλλα. «Όλα με μέτρο και αν ξέρεις τι χρειάζεται το σώμα σου, είσαι εντάξει», είχε δηλώσει παλιότερα.

Το ψυγείο της, βέβαια, είναι γεμάτο με υγιεινά σνακ όπως χούμους, καρότα, πράσινο χυμό, γάλα αμυγδάλου και πουτίγκα από σπόρους chia.

undefined

Ακόμη προτιμά τα αυγά ποσέ και τοστ με αβοκάντο. Με λίγα λόγια, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και υγιή λίπη, δεν στερείται απολύτως τίποτα.

Ωστόσο, μόνη η υγιεινή διατροφή δεν φτάνει. Χωρίς άσκηση δεν γίνεται να διατηρείς ένα κορμί.

Η μητέρα της ήταν καθηγήτρια της γιόγκα, οπότε μεγάλωσε και μπήκε από μικρή στη λογικής της προπόνησης και της άσκησης. Εκτός από γιόγκα, προτιμά πιλάτες και τρέξιμο για το πρόγραμμα προπόνησής της.

Η Μέγκαν φαίνεται να είναι πανέτοιμη για τον νέο της ρόλο, αυτόν της κομψής και γλυκιάς πριγκίπισσας. Έχετε δει και την ακόμα πιο εύκολη δίαιτα της JLO;

Αμάλ Κλούνεϊ: Η διατροφή που ακολουθεί και έχει σώμα μοντέλου!

Η Αμάλ Αλαμουντίν-Κλούνεϊ έχει σώμα μοντέλου, αποκαλύπτοντας τη διατροφή της για να κρατήσει αυτές τις αναλογίες!

Η δικηγόρος και σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ παρουσίασε το πρόγραμμα διατροφής της!

Η Αμάλ ακολουθεί τη μεσογειακή διατροφή!

Για το πρωινό της επιλέγει σούπα με φύκια και ένα βραστό αβγό. Το μεσημεριανό της είναι πλούσιο και θρεπτικό και περιλαμβάνει κάποιο ψάρι, ρεβίθια, βραστά βιολογικά λαχανικά και κρακεράκια.
Για το βράδυ επιλέγει πάλι κάποιο είδος ψαριού. Μερικά από τα αγαπημένα της είναι ο σολομός, το σκουμπρί και ο ξιφίας.

Τα τρόφιμα τα οποία αποφεύγει πάση θυσία είναι τα συσκευασμένα και τα κονσερβοποιημένα, καθώς, όπως υποστηρίζει, επιβραδύνουν το μεταβολισμό της, ενώ συνήθως περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και αλατιού.

Την ίδια διατροφή ακολουθούσε και αφού έφερε τα πανέμορφα δίδυμά της στον κόσμο, προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης. Φρόντιζε σε κάθε περίπτωση να αποφεύγει τα τρόφιμα, τα οποία περιέχουν άδειες θερμίδες, όπως τα γλυκά και αλμυρά συσκευασμένα σνακ και αυτό γιατί πιστεύει ότι όσο το σώμα δέχεται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τόσο θα αποκτά δύναμη και ενέργεια.

Επίσης, όπως υποστήριξε η ίδια, δυο άλλοι πολύ σημαντικοί και απρόσμενοι παράγοντες τη βοήθησαν να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο ήταν ο θηλασμός και το παιχνίδι με τα παιδιά!

Βέβαια, αν είστε μακαρονάδες υπάρχει τρόπος να χάσετε και εσείς έως πέντε κιλά!