Oι δίαιτες που ακολουθούν οι σταρ του Hollywood!

Πως διατηρούν τέτοιο κορμί

Oι δίαιτες που ακολουθούν οι σταρ του Hollywood!

Πως οι σταρ του Hollywood διατηρούν τέτοιο κορμί; Τι δίαιτες ακολουθούν και δεν βάζουν γραμμάριο; Εμείς έχουμε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και σας τα αποκαλύπτουμε όλα!

Αν αντέχεις ακολούθησε τε!

Πως η Angelina Zolie έφτασε στο αποτέλεσμα που όλοι θαυμάσαμε στο Lara Croft και πώς η Beyonce αδυνάτισε τόσο γρήγορα για τις ανάγκες της ταινίας 'Dreamgirls'.

Αντζελίνα Ζολί

Για να ετοιμαστεί για την ταινία Λάρα Κρόφτ ακολούθησε ειδικό διαιτολόγιο βασιζόμενο κυρίως στην πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας (άπαχο κρέας, γαλοπούλα, κοτόπουλο, ασπράδι αυγού, άπαχο γιαούρτι) και στα λαχανικά. Το συνηθισμένο γεύμα της ήταν κρέας και λαχανικά στον ατμό.

Καθιέρωσε το πρωινό στο διαιτολόγιό της και προτιμούσε το γάλα σόγιας ως καλή πηγή πρωτεΐνης και βιταμίνης Β12. Παράλληλα με το γάλα σόγιας προσλάμβανε Ca και βιταμίνη D χωρίς να παίρνει ταυτόχρονα και λιπαρά (και μάλιστα κορεσμένα) από το γάλα αγελάδας.

Με τον τρόπο αυτό μείωνε και τους υδατάνθρακες στο διαιτολόγιό της, ενώ απέφευγε ανεπιθύμητα φουσκώματα. Επίσης μείωσε τη ζάχαρη στο διαιτολόγιό της, όπως επίσης και τα γλυκά. Αγαπημένο της γεύμα ήταν και είναι η τσιπούρα.

Τέλος, για τις απαιτητικές ανάγκες της ταινίας ακολουθούσε ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής και αναγκάστηκε να διακόψει το τσιγάρο.

Paris Hilton

Συνηθίζει να τρώει σε fast-food τόσο αμερικάνικα όσο και μεξικάνικα και είναι φανατική των λιπαρών φαγητών, της σοκολάτας και λατρεύει τα λαζάνια. Δεν πίνει αλκοόλ και προτιμά στις εξόδους της να πίνει Red bull. Δεν πιστεύει ότι χρειάζεται να κάνει κάτι για το σώμα της καθώς είναι 'προικισμένη' με αυτό το προνόμιο να έχει αδύνατο σώμα.

Ωστόσο, συστήνει στον κόσμο να τρώει σούσι και να αποφεύγει τα αναψυκτικά διαίτης.

Jessica Simpson

Συνήθιζε να εφαρμόζει δίαιτα Atkins, αλλά πολύ σπάνια μπορούσε να την ακολουθήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Της προκαλούσε έντονη σύγχυση, πνευματική κυρίως, καθώς της ίδιας της αρέσουν ιδιαιτέρως οι υδατάνθρακες και η ζάχαρη.

Έτσι πια, πριν από κάθε ταινία τρώει από όλα, αλλά από λίγο, τροφές όπως το ψωμί, μπισκοτάκια, ρύζι, ενώ της αρέσουν τα ιταλικά γεύματα, πάντα όμως συνδυασμένα με σαλάτα. Το πιο δύσκολο για αυτήν όταν έκανε Atkins ήταν η αποχή από τη ζάχαρη.

Της δημιουργούσε έντονο στρες και στέρηση. Έτσι, συζητώντας με το διαιτολόγο της αποφάσισαν ότι η Atkins δεν της ταιριάζει και έκαναν τον προγραμματισμό τους για τις ανάγκες του Dukes of Hazzard πάνω σε μια πιο μακροχρόνια βάση, αλλά πιο σωστή, αυτή της ισορροπημένης διατροφής.

Τέλος, για τις ανάγκες της ταινίας γυμναζόταν 2 ώρες τη μέρα.

Madonna

Είναι φανατική της μακροβιοτικής δίαιτας και είναι αυτή που τείνει να κάνει μόδα τη δίαιτα των ωμών τροφών (raw food diet) στο Hollywοod. Τρώει κατά βάση οργανικά προϊόντα ολικής άλεσης και πρωτεϊνούχες τροφές χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά όπως ψωμί, μακαρόνια ολικής άλεσης, ωμούς ανάλατους ξηρούς καρπούς, ωμά λαχανικά.

Ωστόσο, μια φορά την εβδομάδα τρώει κανονικό φαγητό, αφού της το επιτρέπει ο πατέρας της πρώτης κόρης της και γυμναστής της. Δεν συνηθίζει να τρώει σε εστιατόρια, γιατί δεν είναι σίγουρη για την ποιότητα του φαγητού που τρώει.

Η μακροβιοτική δίαιτα στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι οι 'ακατέργαστες τροφές προμηθεύουν τον οργανισμό με συστατικά αναλλοίωτα, ενώ παράλληλα μας προμηθεύουν και ένζυμα που βοηθούν το σώμα μας να λειτουργήσει καλύτερα. Η επεξεργασία των τροφών καταστρέφει τα ένζυμα των τροφών και έτσι αυτά δεν επιτελούν το έργο τους'.

Στηρίζεται σε δημητριακά ολικής άλεσης, όσπρια, λαχανικά και πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης αντί για ζωικής.

Jenifer Lopez

'Αυστηρές και στερητικές δίαιτες δημιουργούν έντονη στέρηση και είμαι σίγουρη ότι με το τόσο έντονο πρόγραμμά μου θα είχα προβλήματα υγείας αν ακολούθησα κάποια από αυτές'. Τρώει τα πάντα σε μικρές ποσότητες ακόμα και γλυκά και δεν στερεί από τον οργανισμό της τίποτε, όποτε νιώσει την ανάγκη να το φάει.

Γυμνάζετε πολύ και τακτικά και της αρέσει η ζάχαρη. Η υγιεινή διατροφή είναι θέμα ισορροπίας, τρώγοντας από όλα. Πιστεύει ότι το μυστικό για την απώλεια βάρους κρύβεται στο ότι πρέπει να μάθουμε να ακούμε το σώμα μας όταν αυτό ζητά κάτι.

Christina Aguilera

Συνήθιζε να τρώει junk foods και ήταν γνωστή για τον εθισμό της στις τηγανιτές πατάτες. Μάλιστα στις περισσότερες συνεντεύξεις πήγαινε με ένα σακουλάκι πατατάκια ή nachos βουτώντας τα σε σάλτσα είτε από τυρί είτε από ντομάτα.

Όταν το πρόγραμμά της βάραινε και οι συναυλίες της πύκνωσαν αντιμετώπισε έντονο πρόβλημα αδυναμίας και δεν μπορούσε να αντεπεξέλει στις απαιτήσεις του δύσκολου προγράμματός της. Έτσι, ο διαιτολόγος της προσπάθησε σταδιακά να αλλάξει τις συνήθειές της προσλαμβάνοντας έναν μάγειρα που παρασκεύαζε τα αγαπημένα της φαγητά με πιο υγιεινό τρόπο.

Έτσι, συνέχιζε να τρώει burger και πατάτες τηγανιτές αλλά φτιαγμένες με πιο σπιτικό-υγιεινό τρόπο. Το ανοσοποιητικό της σύστημα τονώθηκε και πλέον μπορεί να κινείται και να γυμνάζεται περισσότερο.

Brad Pitt

Σχεδόν μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της ταινίας Τροία. Για να αποκτήσει το σώμα της ταινίας γυμναζόταν για 1 χρόνο 2-3 ώρες καθημερινά στο γυμναστήριο και επιπρόσθετα άλλες δύο ώρες στην ξιφομαχία. 'Οι πρώτοι 3 μήνες ήταν κόλαση.

Έπρεπε να απαρνηθώ τα αγαπημένα μου fast food, το τσιγάρο και τη μπύρα και να ακολουθήσω αυστηρά μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες και ψηλή σε πρωτεΐνη΄. 'Ετρωγε 4 κύρια γεύματα τη μέρα με βάση το κρέας και τα λαχανικά. Μετά την προπόνηση στους τελευταίους μήνες της προετοιμασίας του, προτιμούσε υδατάνθρακες σύνθετους, ώστε να αυξήσει τον όγκο του.

Άλλωστε, με όλη αυτή την προσπάθεια κατάφερε όχι μόνο να ελαχιστοποιήσει το ποσοστό λίπους στο σώμα του, αλλά παράλληλα να αυξήσει το βάρος του, κατά βάση προερχόμενη από αύξηση μυϊκής μάζας κατά 5 περίπου κιλά.

Beyonce

Για τις ανάγκες της ταινίας Dreamgirls έπρεπε να χάσει γρήγορα 10-12 κιλά. Έτσι εφάρμοσε ένα ειδικό πρόγραμμα, τη δίαιτα του σφενδανόζουμου (maple syrup diet) ή γνωστότερη ως αποτοξινωτική δίαιτα του λεμονιού διάρκειας 10 ημερών.

Η βάση της δίαιτας είναι ένας ειδικός χυμός παρασκευασμένος ως εξής:

750 ml νερό
1 φλ. χυμό λεμονιού
1 φλ. σιρόπι από σφένδαμο
1 κουτ. γλυκού καγιέν (κάτι σαν το κόκκινο πιπέρι)
Τα ανακατεύεις καλά και πίνεις 8-12 ποτήρια τη μέρα. Οι εμπνευστές της δίαιτας τη συστήνουν για την καταπολέμηση των ιώσεων με ενισχυμένη δόση λεμονιού και καγιέν.

Πράγματι έχασε τα κιλά που ήθελε, αλλά μετά η ίδια δήλωνε: 'Μετά τη δίαιτα αυτή είχα μια ακατάσχετη όρεξη και έτρωγα waffles, τηγανιτό κοτόπουλο, cheeseburgers, french fries, οτιδήποτε μπορούσα να βρω και είχα στερηθεί'.
Πολύ σύντομα πήρε πίσω 7 περίπου κιλά.

Yolada Hadid: Η διατροφή που ακολουθεί για να φαίνεται νεότερη!

Η Yolanda Hadid, η μητέρα των top models Gigi και Βella Hadid ακολουθεί μια διατροφή με την οποία βάζει κάτω πολλές εικοσάρες με το σώμα της, το οποίο όμως φροντίζει και προσέχει με την διατροφή της.

Προσέχει τη διατροφή της, καθώς πάσχει από τη νόσος του Lyme εδώ και 6 χρόνια. «Δεν είμαι αγία- Μού αρέσει η πίτσα, τα γλυκά και το κρασί, όπως σε όλους, αλλά έχω ευαισθησίες σε αυτά τα φαγητά. Ενδίδω, ωστόσο, μία στο τόσο γιατί πιστεύω ότι θα πρέπει να απολαμβάνουμε τα πάντα με μέτρο όμως», λέει.

Κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι νερό με λεμόνι. Όπως λέει αποφεύγει το τσιμπολόγημα και αν θελήσει καφέ θα πιει έναν λάτε σκέτο με λίγο κατσικίσιο γάλα.

Το φαγητό της αποτελείται από πρωτεΐνες και λαχανικά, όπως κοτόπουλο με κάρι και ρόκα, σούπα λαχανικών, ενώ, όπως αποκάλυψε, φροντίζει κάθε της γεύμα να περιλαμβάνει καρότα, λαχανίδα και κρεμμύδι.