Πώς διατηρεί αυτό το κορμί η Ευαγγελία Αραβανή; Ιδού όλο το διατροφικό πλάνο της!

Αναλυτικά τι τρώει για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό!

Πώς διατηρεί αυτό το κορμί η Ευαγγελία Αραβανή; Ιδού όλο το διατροφικό πλάνο της!

Ιδού όλο το διατροφικό πλάνο της Ευαγγελίας Αραβανή! Πώς διατηρεί αυτό το κορμί; Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Αν δεν είναι η συγκεκριμένη ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει συμβουλές για να αποκτήσεις ΤΟ κορμί, τότε ποιος είναι; Πρώην εστεμμένη και πολλά υποσχόμενη παρουσιάστρια, η Ευαγγελία ξεχωρίζει για την εκθαμβωτική της λάμψη και το καλλίγραμμο σώμα της.

Όσο βαρύ και αν είναι το πρόγραμμα της, φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, καθώς δεν ξεχνά ποτέ ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Εκείνη μάς αποκαλύπτει τα σωστά βήματα για να αναδείξετε την ομορφιά σας κι εσείς δεν έχετε παρά να την εμπιστευτείτε.

Η Ευαγγελία δεν στερείται τίποτα όπως λέει και η ίδια, φροντίζει να τρώει λίγο από όλα! Παραδέχεται ωστόσο ότι δεν της αρέσουν τα γλυκά, άρα τα αποφεύγει αβίαστα. Εμείς στο Youweekly.gr θα μοιραστούμε μαζι σας τις καθημερινές διατροφικές συνήθειες της...

ΠΡΩΙΝΟ:

Για πρωινό απολαμβάνει πάντα γάλα με δημητριακά, αφού δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς γάλα. Επίσης, μέχρι το μεσημέρι θα έχει φάει ένα φρούτο.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:

Το μεσημεριανό της θα είναι απαραιτήτως ένα ελληνικό σπιτικό φαγητό. Μέσα στην εβδομάδα υπάρχι κάτι με κρέας, κάτι με ψάρι, ένα λαδερό και κάποιο όσπριο.

ΔΕΙΠΝΟ:

Τα βράδια προτιμά ένα τοστ και ένα γιαούρτι ή ένα γιαούρτι και ένα φρούτο ή μία πλούσια σαλάτα.

Ευαγγελία Αραβανή: Τα μυστικά διατροφής της για αύτο το εντυπωσιακό κορμί!

Πρώην “Σταρ Ελλάς” διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον καλλίγραμμα κορμιά, που μπορεί ναι μεν να είναι αποτέλεσμα καλού DNA, όμως βάζει και εκείνη λίγο το... χεράκι της!

«Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, όμως ακολουθώ μια ισορροπημένη διατροφή, αποφεύγοντας το junk food. Δύο φορές την εβδομάδα τρώω κρέας, μία ψάρι, δύο επίσης λαδερά και μία όσπρια, ενώ έχω και μία ελεύθερη μέρα όπου τρώω ό,τι τραβάει η όρεξή μου», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της. Μάλιστα, λέει “ναι” σε φρούτα και κράκερ, τα οποία αποτελούν το δεκατιανό της.

Ωστόσο, τώρα το καλοκαίρι που χαλαρώνει και δεν έχει υποχρεώσεις ή βρίσκεται σε διακοπές, δεν μπορεί να αντισταθεί στους διατροφικούς πειρασμούς και πολλές φορές επιδίδεται με φίλους σε “γουρουνιές”! Σύντομα, όμως, φροντίζει να επανέρχεται στα... ίσα της, τρώγοντας πολύ ελαφριά το βράδυ. Επιλέγει συνήθως ένα γιαούρτι ή ένα τοστ -με μία φέτα γαλοπούλα, μία τυρί και λίγη ντομάτα- ή μια πράσινη σαλάτα.