Μαρία Μπακοδήμου: Έτσι χάνει τα περιττά της κιλά...

Μ' αυτή την δίαιτα διατηρεί το καλογυμνασμένο της κορμί...

Μαρία Μπακοδήμου: Έτσι χάνει τα περιττά της κιλά...

Είναι όμορφη και αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια από τις πιο hot γυναίκες της showbiz. Στο youweekly θα βρεις την δίαιτα της Μαρίας Μπακοδήμου για να χάσεις εύκολα τα περιττά κιλά...

Μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα κατάφερε να χάσει 8 ολόκληρα κιλά, ακολουθώντας ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, το οποίο έκανε στη συνέχεια τρόπο ζωής.

Μαρία Μπακοδήμου: Έτσι χάνει τα περιττά της κιλά...

Αυτή την δίαιτα ακολούθησε η Kim Kardashian και έχασε 20 κιλά σε τρεις μήνες! Είναι αποτελεσματική!

Το πρωινό της παρουσιάστριας περιλαμβάνει ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί. Το μεσημέρι επιλέγει κυρίως ψητό με καστανό ρύζι και πάντα μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά. Το βραδινό της έχει ένα γιαούρτι και μια φρυγανιά ή μια πράσινη σαλάτα συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού. Όσο για τα μικρά μυστικά της; Αρκείται στις δύο κουταλιές λάδι και πίνει οκτώ με δέκα ποτήρια νερό ημερησίως!

Όσο για την άσκηση; Η ίδια δεν υπήρξε ποτέ fan της εντατικής γυμναστικής, ωστόσο φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, που περιλαμβάνει τρέξιμο στο διάδρομο και λίγα βαράκια!

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είπε «αντίο» στον ΣΚΑΪ!

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε και είπε τελικά το «αντίο» στον ΣΚΑΪ.

Η όμορφη παρουσιάστρια τα τελευταία 2 χρόνια είχε συμβόλαιο με την AcunMedia και παρουσίαζε το ριάλιτι αγάπης, «Power of Love».

Φέτος όμως η Μαρία Μπακοδήμουν αποχαιρετά τον σταθμό του Φαλήρου και βρίσκει νέα τηλεοπτική στέγη στο Open!

Σε πρόσφατη συνέντευξη αποκάλυψε ότι ο λόγος που έφυγε από τον ΣΚΑΪ είναι επειδή θεώρησε πως ο κύκλος του Power of Love είχε ολοκληρωθεί, και η πρόταση που δέχτηκε από τον σταθμό δεν ήταν κάτι που της άρεσε. Επίσης τα γυρίσματα που είχε στην Κωνσταντινούπολη την κράτησαν πίσω στην συλλογή της με τα ρούχα από το Mary Mary.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε στην συνέντευξη της:

Θα παρουσιάσει στο Open ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι και μια εκπομπή μόδας. «Μου αρέσουν οι αλλαγές διότι πάντα δημιουργούν μια διάθεση ανανέωσης. Έτσι, φέτος θα είμαι στο Open. Ήταν μια συζήτηση που ξεκίνησε με τον Νίκο Κάλη στις αρχές του καλοκαιριού. Τα πρότζεκτ που μου πρότειναν από τον σταθμό ήταν τόσο ελκυστικά που η θετική μου απάντηση ήταν μονόδρομος» εξηγεί στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι Ένας για Όλους, με τη Μαρία να παρουσιάζει για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα της ένα παιχνίδι. «Το συγκεκριμένο format μου άρεσε γιατί, πέρα από μια πρόκληση, είναι παρεΐστικο. Η ομάδα που παίζει είναι μια παρέα που διεκδικεί το όνειρό της: από το να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό μέχρι να ανοίξει ένα εστιατόριο. Ουσιαστικά παίζουν για αυτό το όνειρο-στόχο. Η διαφορά είναι πως ένας από αυτούς έχει ηγετικό ρόλο, που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο Ένας για Όλους.

Το όλο κόνσεπτ της παρέας μού δημιούργησε πολύ ωραία διάθεση, γιατί κι εγώ σε όλες τις δουλειές που έκανα στη ζωή μου συνεργάστηκα με ομάδες που στην πορεία γίνονταν παρέες. Πάντα λειτουργούσα με αυτό τον τρόπο και ήθελα με τους συνεργάτες μου να νιώθω οικεία για να το χαρώ» παραδέχεται.

Το δεύτερο πρότζεκτ, που πρόκειται να παρουσιάσει, έχει άμεση σχέση με τη μόδα και το στιλ. Τι ακριβώς θα συμβεί εκεί; «Η συγκεκριμένη εκπομπή θα ασχοληθεί με το makeover. Μια γυναίκα που για κάποιο λόγο μπορεί να έχει αφήσει τον εαυτό της έρχεται σε εμάς, ύστερα από προτροπή είτε ενός φίλου είτε ενός συγγενή, ώστε να ανανεώσει την εικόνα της μέσα από τις στιλιστικές συμβουλές που θα της δώσουμε», εξομολογείται η Μαρία Μπακοδήμου.

Η τελευταία της τηλεοπτική συνεργασία ήταν με την εταιρεία Acun Medya και το Power of Love. Τα γυρίσματα γίνονταν στα πλατό της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα για ενάμιση χρόνο περίπου να ζει τους περισσότερους μήνες εκεί. «Η παραμονή μου στην Τουρκία με κράτησε λίγο πίσω στις υπόλοιπες επαγγελματικές μου ασχολίες, όπως στα ρούχα ΜaryΜary αλλά και στο site μου. Δεν ήταν εύκολο να δουλέψω από εκεί και τώρα που επέστρεψα έχω μεγάλη όρεξη να ασχοληθώ ενεργά και με αυτά» εξομολογείται.

«Από τον ΣΚΑΪ μου έγινε μια πρόταση, την οποία δεν βρήκα ελκυστική. To Power of Love δεν θα ήθελα να το παρουσιάσω ακόμα κι αν γινόταν ξανά. Ήταν κάτι που είχα πει και στην παραγωγή του παιχνιδιού. Θεωρώ πως έκανε τον κύκλο του με εμένα στην παρουσίαση. Επιπλέον, δεν ήθελα να βρίσκομαι για ακόμα μία χρονιά εκτός Ελλάδας. Βέβαια, έζησα πανέμορφα στην Τουρκία. Η δε Κωνσταντινούπολη έχει καταπληκτική ενέργεια. Ήταν κάτι που ένιωθα κάθε φορά που προσγειωνόμουν στην Πόλη. Την αγάπησα», αποκαλύπτει η Μαρία Μπακοδήμου.