Αυτά τα πιάτα τρώει η Kim Kardashian για να κρατάει τη σιλουέτα της

Θα τα λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτά τα πιάτα τρώει η Kim Kardashian για να κρατάει τη σιλουέτα της

H Kim Kardashian έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα και "καυτά" κορμιά στην παγκόσμια showbiz, ωστόσο αυτό δεν έχει έρθει καθόλου εύκολα μιας και φροντίζει να τρώει πολύ συγκεκριμένα πιάτα προκειμένου να κρατάει ακέραια την καταπληκτική σιλουέτα της.

Η γνωστή επιχειρηματίας έχει χωρίς αμφιβολία έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και όχι άδικα, αφού μέσα από τη δεκαετή συμμετοχή της στο γνωστό ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashian» έχει καταφέρει να εδραιωθεί και να γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ένα από τα κομμάτια της ζωής της Kim Kardashian που ξεχωρίζει, είναι η αυστηρή διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί. Η εκατομμυριούχος celebrity έχει καταφέρει να δημιουργήσει από μόνη της μία εντελώς διαφορετική μόδα όσον αφορά το στιλ και το σωματότυπο, με πολλές γυναίκες να επιδιώκουν να αποκτήσουν τους γλουτούς της.

Μπορεί σε κάθε της εμφάνιση να μοιάζει αλάνθαστη, ωστόσο δε φοβάται να ποζάρει και τελείως άφτιαχτη στο φακό της κάμερας. Δείτε εδώ φωτογραφίες της με άβγαλτα φρύδια!

Πώς καταφέρνει ωστόσο να διατηρεί το κορμί αυτό στα 39 της χρόνια; Η απάντηση είναι μία: Με πολύ σκληρή δουλειά και αφοσίωση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πιάτα που τρώει η Kim Kardashian

Πρωινό

Τηγανίτες βρώμης με βατόμουρα για να είναι όσο πιο δυνατή γίνεται για τις προπονήσεις της.

Μεσημεριανό

Για μεσημεριανό, η Kim Kardashian συνδυάζει προτεΐνες και υδατάνθρακες για να χορτάσει και έτσι απολαμβάνει ένα φιλέτο κοτόπουλου μαζί με γλυκοπατάτα και λαχανικά.

Βραδινό

Συνήθως τρώει ψάρι και λαχανικά.

Πριν τη γυμναστική, η Kim Kardashian τρώει γλυκοπατάτα και λίγους ξηρούς καρπούς. Πρέπει να είσαι έτοιμη και δυνατή γιατί και το work out της δεν είναι καθόλου εύκολο.

Προκειμένου να αναδείξει τη σιλουέτα της, η Kim Kardashian δε δίστασε να ποζάρει και τοπλες

Προκειμένου να προωθήσει τη νέα σειρά από προϊόντα ομορφιάς, η Kim Kardashian ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μόνο με ένα στεφάνι με λευκά λουλούδια.

Η φωτογραφία της όπως μπορείτε να καταλάβετε μάζεψε βροχή από likes!