Δέσποινα Μοιραράκη: Έτσι έχασε 5 ολόκληρα κιλά - Αυτό είναι το ένα και μοναδικό μυστικό της

Έχει τρομερό αποτέλεσμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: Έτσι έχασε 5 ολόκληρα κιλά - Αυτό είναι το ένα και μοναδικό μυστικό της

Η Δέσποινα Μοιραράκη, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχασε, 5 ολόκληρα κιλά, ξεκαθαρίζοντας πως έχει ένα και μοναδικό μυστικό που της "έλυσε" τα χέρια και άλλαξε τη σιλουέτα της.

Μπορεί το τέλος της καραντίνας να μας βρήκε όλους με παραπανίσια κιλά, ωστόσο η Δέσποινα Μοιραράκη βρήκε τον τρόπο για να βγει πιο αδύνατη από αυτή την ιδιαίτερη περίοδο κατά την οποία αναγκαστήκαμε όλοι να μείνουμε στο σπίτι μας.

Παράλληλα, η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε και για τις προτάσεις που δέχεται από την τηλεόραση, ξεκαθαρίζοντας ποια θα ήταν η εκπομπή που θα της άρεσε περισσότερο να κάνει. Ρίξτε και μια ματιά στη Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία κάνει γυμναστική στο σπίτι εντελώς άβαφη.

Έτσι έχασε τα 5 κιλά η Δέσποινα Μοιραράκη

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η "βασίλισσα του χαλιού", σχολίασε πως έχασε 5 κιλά, με το να τρώει ένα γεύμα τη μέρα και κάνοντας πολύ ελλειπτικό.

«Η καραντίνα είχε και τα καλά της. Είχαμε χρόνο να προσέξουμε τη διατροφή μας. Έτρωγα ένα γεύμα τη μέρα και έκανα πολύ ελλειπτικό. Ο άντρας μου με πρόσεχε πάρα πολύ και του είχα πει, "άμα βλέπεις ότι κάνω κάτι να μου το πεις". Δεν έτρωγα καθόλου γλυκά. Δεν έχασα πολλά κιλά, έχασα 5 αλλά τα έχω διατηρήσει».

Δέσποινα Μοιραράκη κιλά

«Σε τι show να πάω εγώ; Προτάσεις είχα και έχω. Μου έγινε πρόταση για το J2US, αλλά τι να πάω να κάνω; Να χορεύω; Θα μου άρεσε να παρουσιάζω κάποια εκπομπή, μία βραδινή με συνεντεύξεις, αλλά όχι πολύ συχνά γιατί θα έκανα παράξενες ερωτήσεις» είπε σχετικά με το αν θα τη δούμε κάποια στιγμή στην τηλεόραση.

Τέλος σχολίασε: «Δεν "τσαλακώνεται" εμένα η προσωπικότητά μου, με το να δείξω ότι φτιάχνω και το μαλλί. Είμαστε απλοί, είμαστε άνθρωποι».