Πώς γίνεται να έχουν τα τέλεια πόδια Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καινούργιου, Μενεγάκη

Λίγες εβδομάδες μακριά το καλοκαίρι - Τι κάνει η κάθε μία και όλες οι γυναίκες ζηλεύουν αυτό το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πώς γίνεται να έχουν τα τέλεια πόδια Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καινούργιου, Μενεγάκη

Το καλοκαίρι είναι λίγες εβδοµάδες µακριά οπότε ποια είναι η κίνηση µατ των celebrities όπως Ελένη Μενεγάκη, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν βγουν στην παραλία; Ναι σωστά µάντεψες! Σωστή διατροφή, µέσα από ένα ισορροπηµένο µενού, και εντατικό πρόγραµµα προπόνησης.

Εµείς σου δίνουµε µια γεύση από το πλάνο που ακολουθούν και«χρυσά» tips για τέλεια, καλλίγραµµα πόδια.

Από την Μαρία Παπαθανασίου για το περιοδικό You

Πως έχουν χτίσει καλλίγραμμα πόδια Μενεγάκη, Σκορδά, Τσιμτσιλή και Καινούργιου

Ελένη Μενεγάκη

δίαιτα Μενεγάκη

Με την ίδια να ετοιµάζεται για το νέο της ξεκίνηµα στο Mega, µπορεί µεν να µην είναι αυτό που λέµε fitness freak αλλά φροντίζει καθηµερινά το σώµα της είτε κάνοντας περπάτηµα στη γειτονιά της είτε µε µαθήµατα pilates στο σαλόνι ή στον κήπο της. Όσο για τη διατροφή της; Η Ελένη προσέχει πολύ να µην καταναλώνει ψωµί, ζυµαρικά, ζάχαρη, γλυκά, αναψυκτικά και αλκοόλ, δηλαδή τροφές που της προσθέτουν έξτρα θερµίδες χωρίς να προσφέρουν κανένα όφελος στη υγεία της, ενώ πίνει δύο λίτρα νερό τη µέρα.

Βέβαια, επειδή καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια... δείτε εδώ αποκλειστικές αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από παραλία της Άνδρου.

Σταµατίνα Τσιµτσιλή

Τσιμτσιλή δίαιτα

Μετά τη γέννηση του µικρού της γιου έχει µείνει σταθερή στα 59 κιλά και «όχι χωρίς κόπο», όπως συνηθίζει να λέει και η ίδια. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» προσέχει τη διατροφή της, επιτρέποντας, ωστόσο, µικρά διαλείµµατα µε λιχουδιές (σπιτικές πίτσες και pancakes) που φτιάχνει µε τις δύο κόρες της Νάγια και Μαίρη. Κι επειδή η Σταµατίνα είναι προνοητική, ήδη φροντίζει να είναι fit & ready για τις διακοπές που την περιµένουν στην αγαπηµένη της Πάρο, µέσα από ένα αυστηρό πρόγραµµα διατροφής µε σαλάτες για λεία και σφιχτά πόδια!

Κατερίνα Καινούργιου

Καινούργιου δίαιτα

Αγαπά το σπιτικό φαγητό και έχει αδυναµία στις µεσογειακές γεύσεις. Για να διατηρήσει τις γάµπες της τέλειες, επιλέγει προϊόντα ολικής άλεσης και δεν είναι φαν των ακραίων διατροφικών πλάνων, αφού για εκείνη όλα χρειάζονται στο µενού αλλά µε µέτρο. Το βάρος της Κατερίνας κυµαίνεται από 55 έως 60 κιλά, και όταν κάνει κάποιες διατροφικές ατασθαλίες φροντίζει να τις προσπερνά µε προπόνηση και τρέξιµο που τη βοηθούν να επανέρχεται σύντοµα... Εξάλλου η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» αγαπά πολύ τα σορτς και τα κοντά φορεµατάκια και γι’ αυτό θέλει να φροντίζει ιδιαίτερα τα πόδια της.

Φαίη Σκορδά

Σκορδά δίαιτα

Τα πόδια είναι το πιο «δυνατό» σηµείο στο σώµα της. Μακριά και λεπτά, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, είναι ίσως τα πιο εντυπωσιακά της ελληνικής showbiz. Και σίγουρα καθόλου τυχαία, αφού, ως γνήσια Υδροχόος, φροντίζει πολύ τον εαυτό της, θέλοντας να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη διατροφή της. Τα µυστικά της; Η Φαίη τρώει κάθε τρεις ώρες, γεµίζει το ψυγείο µε υγιεινά σνακ (γιαούρτια χαµηλών λιπαρών, φρούτα εποχής, αποξηραµένα φρούτα, ξηρούς καρπούς), ενώ αποφεύγει το γρήγορο και πρόχειρο φαγητό, επιλέγοντας µερίδες µόνο από τα χεράκια της!