Το πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό της Ήβης Αδάμου - Πώς εξαφάνισε την κοιλιά μετά την γέννα

Σα να μην πέρασε ποτέ από το μαιευτήριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό της Ήβης Αδάμου - Πώς εξαφάνισε την κοιλιά μετά την γέννα

Καθ' όλη την μέχρι στιγμής διάρκεια της καριέρας της η Ήβη Αδάμου έχει φροντίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και κυρίως να αποκλείσει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον Ιούνιο του 2018 απέκτησε το πρώτο της παιδάκι με τον Stavento, την μικρή Ανατολή - Νεφέλη και παρά το γεγονός πως βίωσε το πιο όμορφο συναίσθημα, την μητρότητα, το σώμα της δεν μαρτυρά σε τίποτα πως... κάποια στιγμή είχε φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να επανέλθει στην φυσική κατάσταση που είχε πριν την εγκυμοσύνη σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο!

Το Youweekly.gr βρήκε και σας παρουσιάζει τα γεύματα που έκανε μέσα στην ημέρα για να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα.

Η διατροφή της Ήβης Αδάμου

Η Ήβη ξεκινάει πάντα τη μέρα της με ένα μπολ δημητριακά με γάλα και το φαγητό της το συνοδεύει πάντοτε με σαλάτες!

Μεσημεριανό: κοτόπουλο σχάρας με ρύζι ή πατάτες φούρνου ή μακαρονάδα μπολονέζ ή μακαρονάδα φούρνου αλλά και όσπρια ενώ δεν συνηθίζει να τρώει ψωμί και αποφεύγει τα τηγανητά και πολύ καλά κάνει!

Βραδινό: είναι το πιο λιτό της γεύμα αφού τρώει ή κοτόπουλο με σαλάτα ή απλά δύο φρυγανιές ενώ καθημερινά τρώει πολλά φρούτα με ιδιαίτερη προτίμηση τον χειμώνα στα μήλα και το καλοκαίρι το σταφύλι!

Φωτογραφίες από πρόσφατη εμφάνισή της

Πριν από λίγους μήνες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην Κηφισιά να κάνει μερικά ψώνια, αλλά και βόλτα. Επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μίνι φόρεμα το οποίο την έδειχνε λες και δεν είχε γεννήσει ποτέ.