Έπεσε ο αριθμός στη ζυγαριά της Νάνσυς Παραδεισανού - Τι έχει να φάει 6 εβδομάδες

Αυτός όπως αναφέρει είναι ο μόνος τρόπος να χάσεις κιλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπεσε ο αριθμός στη ζυγαριά της Νάνσυς Παραδεισανού - Τι έχει να φάει 6 εβδομάδες

Για πρώτη φορά η Νάνσυ Παραδεισανού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τον τρόπο που έχει καταφέρει να χάσει κιλά και να πέσει ο αριθμός στην ζυγαριά της!

Πολλές είναι οι γυναίκες που προσπαθώντας να χάσουν γρήγορα κιλά για το καλοκαίρι "πέφτουν" σε λάθος τακτικές, όπως γρήγορες δίαιτες κλπ, κάτι που η παρουσιάστρια δηλώνει πως δεν πρέπει να συμβαίνει!

Ο τρόπος που χάνει κιλά η Νάνσυ Παραδεισανού

"Λαμβάνω πολλά μηνύματα και μου ζητάτε "μυστικά". Το μόνο πράγμα που κάνω είναι διατροφή σε επιστήμονα. Μην ψάχνεται για μαγικές λύσεις, μην τρώτε παραμύθι, δεν υπάρχει τίποτα πέρα από την σωστή διατροφή και γυμναστική (σαφώς σε περίπτωση απόλυτης υγείας του οργανισμού). Έχω να φάω ζάχαρη και junk 6 εβδομάδες. Μόνο έτσι γίνεται! Σας φιλώ! Αγαπήστε τον εαυτό σας. Το κάνεις για σένα!", έγραψε σε post που έκανε στα instastories της η Νάνσυ.

Νάνσυ Παραδεισανού διαιτα

Λίγα λόγια για την Νάνσυ Παραδεισανού

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, στις 12 Φεβρουαρίου του 1985. Έχει έναν αδελφό, το Γιάννη που είναι ένα χρόνο μικρότερός της. Οι γονείς της, Αδάμ και Βίκυ, είναι καθηγητές, Φυσικομαθηματικοί. Ο μπαμπάς της γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και η μαμά της στη Θεσσαλονίκη.

Τελείωσε το 21ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Τμήμα Νομικής του Α.Π.Θ.. Επίσης, έχει Proficiency στα αγγλικά, Zertifikat στα γερμανικά κι έχει κάνει μαθήματα ισπανικών.

Στα 18 της, κι ενώ ήταν πρωτοετής φοιτήτρια, τελείως τυχαία ξεκίνησε να κάνω πρακτική εξάσκηση στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης, σε εκπομπή με τον Μιχάλη Λεάνη και τον Στέφανο Τσιτσόπουλο. Παράλληλα, αρθρογραφούσε σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά.

Τον Αύγουστο του 2004, πήγε στο TV Μακεδονία κι έμεινε εκεί 8 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Έχει δουλέψει με την Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή που έκανε στο σταθμό, έχει συμμετάσχει σε μουσικές εκπομπές, έχει παρουσιάσει δικές μου (Big brother unplugged), έχει κάνει επιμέλεια εκπομπών, έχει υπάρξει υπεύθυνη καλεσμένων, έχει κάνει συνενετεύξεις, γενικώς εκεί έχει κάνει τα ΠΑΝΤΑ εκεί!

Παράλληλα, είχε σταθερή συνεργασία με το κυριακάτικο περιοδικό Sunday του Αγγελιοφόρου κι έκανε συνεντεύξεις εκεί, αλλά και με τη Real News και το ένθετο Real Life, κάνοντας ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη.

Το καλοκαίρι του 2012, μετακόμισε στην Αθήνα. Τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησε τη συνεργασία της με γνωστό site, από το οποίο αποχώρησε στις αρχές του 2016, από τη θέση της διευθύντριας σύνταξης. Τον Μάϊο του 2013, ξεκίνησε τη συνεργασία μου με το περιορικό People και εκεί έκανα συνεντεύξεις μέχρι και το τέλος του 2017. Το Σεπτέμβριο του 2015, συνέχισε την τηλεοπτική της πορεία, στον Alpha, μέσα από την εκπομπή "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που διήρκησε μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Τις σεζόν 2017 - 2019, συμμετείχε καθημερινά στην μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη".

Από το Σεπτέμβριο του 2019, της βλέπαμε καθημερινά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Το Πρω1νό".

Τον Μάϊο του 2016 δημιούργησε το δικό μου, γυναικείο site, το nancy.gr και παράλληλα ασχολείται ενεργά με τα social media της.

Στον ελεύθερό της χρόνο, διαβάζει πολλά βιβλία, γυμνάζεται κάνοντας cross training, παρακολουθεί ποδόσφαιρο, μαγειρεύει και βέβαια συναντά τους φίλους της και πηγαίνει στο θέατρο.