52 ετών, 56 κιλά - Τι τρώει η Δέσποινα Βανδή από το πρωί έως και το βράδυ

Αναλυτικά τα πιάτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
52 ετών, 56 κιλά - Τι τρώει η Δέσποινα Βανδή από το πρωί έως και το βράδυ

Για το βάρος της Δέσποινας Βανδή κατά καιρούς έχουν γραφτεί διάφορα. Ωστόσο, η τραγουδίστρια προσέχει πολύ τη διατροφή της, ασκείται καθημερινά - τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει βάλει στη ζωή της και το τζόκινγκ - κι έτσι καταφέρνει να παραμένει σταθερά στα 56 κιλά, με ύψος 1.68. Βέβαια, τώρα με τον Βασίλη Μπισμπίκη το ρίχνει λίγο έξω (δείτε φωτογραφίες τους από ταβέρνα στην Πειραϊκή), προσθέτοντας 2 με 3 κιλά παραπάνω, που όμως τα χάνει αμέσως.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο Youweekly.gr έχει τη δική της μυστική δίαιτα για να διατηρεί αυτό το κορμί, χωρίς να παίρνει κιλά!

Η διατροφή της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή δίαιτα

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

H δίαιτά της για να χάσετε λίπος

Δέσποινα Βανδή

  • Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα
  • Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί
  • Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.