Ο Πάνος Καμμένος έχασε 55 κιλά χωρίς δίαιτα και μεγάλο κόπο - Η επέμβαση που τον άφησε μισό

Τι ακριβώς έκανε και που

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Πάνος Καμμένος έχασε 55 κιλά χωρίς δίαιτα και μεγάλο κόπο - Η επέμβαση που τον άφησε μισό

Ο Πάνος Καμμένος για αρκετό καιρό βρισκόταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πριν λίγα χρόνια όταν επέστρεψε στο προσκήνιο τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Ο γνωστός πολιτικός κατάφερε να χάσει 55 ολόκληρα κιλά και να μείνει μισός.

Η αλλαγή στην εμφάνιση του είναι απίστευτη και δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, ωστόσο τα κιλά αυτά δεν τα έχασε με κάποια δίαιτα, αλλά με επέμβαση.

Με αυτό τον τρόπο ο Πάνος Καμμένος κατάφερε να χάσει 55 κιλά

Ο Πάνος Καμμένος έκανε μία επέμβαση στο στομάχι. Η εν λόγω επέμβαση γίνεται λαπαροσκοπικά και η νοσηλεία είναι δύο ημερών, όσο είχε μείνει και ο κ. Καμμένος στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Θεωρείται μια επέμβαση πολύ χαμηλής θνητότητας, της τάξεως του 0,02%, και με κίνδυνο επιπλοκών της τάξεως του 3%. Ο ίδιος δεν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιο πρόβλημα και όλα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επιμήκη γαστρεκτομή, γνωστό και ως «γαστρικό μανίκι», (Sleeve Gastrectomy στην αγγλική ιατρική ορολογία). Οι χειρουργοί αφαίρεσαν μεγάλο τμήμα του στομάχου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μακρύς σωλήνας σε συνέχεια του οισοφάγου που οδηγεί την τροφή προς το έντερο.

Πάνος Καμμένος δίαιτα

Λίγα λόγια για τον Πάνο Καμμένο

Ο Πάνος Καμμένος (Αθήνα, 12 Μαΐου 1965) είναι Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες. Διετέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας από τις 27 Ιανουαρίου 2015 έως τις 14 Ιανουαρίου 2019, οπότε και παραιτήθηκε λόγω διαφωνίας του με την κυβέρνηση Τσίπρα στο Μακεδονικό ονοματολογικό ζήτημα.

Το 2012 ίδρυσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την αποχώρηση από τη Νέα Δημοκρατία, λόγω της αντίθεσής με τη μνημονιακή πολιτική, την οποία όμως υποστήριξε από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας το 2015 στη συγκυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Η κριτική του στις προηγούμενες κυβερνήσεις χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως λαϊκιστική, ενώ κατά το παρελθόν έχει κατακριθεί για συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με δημόσια πρόσωπα καθώς και εμπρηστικά και ομοφοβικά σχόλια.