Τρώει τα πάντα, ακόμη και... - Η δίαιτα που έκανε ο Αντώνης Λουδάρος και εξαφάνισε 40 κιλά

Αποκάλυψε τα μυστικά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρώει τα πάντα, ακόμη και... - Η δίαιτα που έκανε ο Αντώνης Λουδάρος και εξαφάνισε 40 κιλά

Ο Αντώνης Λουδάρος ανήκει στα διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz που έδωσαν μάχη με τα κιλά τους και βγήκαν πανηγυρικά νικητές. Μιλώντας το 2014 στο περιοδικό «YOU» ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως έχασε τα περιττά κιλά αλλά και πώς διατηρεί το βάρος του σήμερα.

Όπως και η Σοφία Μουτίδου που έχει μείνει μισή εμφανισιακά, έτσι και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ακολούθησε μια πολύ αυστηρή δίαιτα.

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να αδυνατήσει ο Αντώνης Λουδάρος

«Προσέχω διαρκώς, αλλά δεν με πιάνει και υστερία, ούτε κάνω διατροφή. Έχω μειώσει την ποσότητα του φαγητού, τρώω τα πάντα -ακόμα και τα ανθυγιεινά-, απλώς τρώω μπουκιές. Στο μόνο πράγμα που δεν μπορώ να φάω μία μπουκιά είναι τα γλυκά. Με το γλυκό δυστυχώς παθαίνω εμμονή», είχε πει για το πως διατηρεί τα κιλά του.

«Με πολύ αυστηρή δίαιτα που μου πήρε έναν χρόνο και κάτι. Έχω βάλει κι έχω βγάλει πάρα πολλές φορές κιλά. Για τους ανθρώπους που έχουμε θέμα παχυσαρκίας -γιατί εγώ έχω και κεντρική παχυσαρκία- είναι μεγάλο πρόβλημα το βάρος. Αλλάζει όλον τον ψυχισμό σου!», είχε αποκαλύψει για το πως κατάφερε να αδυνατήσει.

Αντώνης Λουδάρος κιλά δίαιτα

Η αποκάλυψη για την ποιότητα ζωής του μετά την απώλεια κιλών

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αργά» είχε βρεθεί ο Αντώνης Λουδάρος και μίλησε για την απόφασή του να χάσει 40 ολόκληρα κιλά.

«Είχα φτάσει 140 κιλά. Εκεί χτύπησα όλα τα κόκκινα. Κάναμε το «Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο». Ερχόταν ένα συνεργείο με της Παναγιάς τα μάτια, γλυκά, αλμυρά, σάντουιτς, ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί και δεν τα άγγιζα! Είχα το δικό μου ψυγείο, που είχα μέσα βραστά αβγά, σάντουιτς, ζαμπόν και τυρί σε περίπτωση που μου λείψει...», διηγήθηκε με χιούμορ ο ηθοποιός

Ακόμη συμπλήρωσε: «Έχασα 40 κιλά, αλλά όχι με τη μία. Άλλαξε η ποιότητα της ζωής μου. Έχω καλύτερο σεξ, καλύτερο ύπνο, καλύτερα αποτελέσματα ιατρικά – τα τριγλυκερίδια έκαναν πάρτι! Δεν έφτανα να δέσω τα κορδόνια μου. Η κοιλιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν έφταναν τα χέρια μου. Νόμιζα ότι είχα κοντά χέρια. Δεν είχα! Μεγάλη κοιλιά είχα, αλλά δεν την έβλεπα».