Το "μυστικό" της Ήβης Αδάμου για να εξαφανίσετε την κοιλιά μετά την γέννα - Θα γίνεται άλλος άνθρωπος

Σαν να μην γέννησε ποτέ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το

Η Ήβη Αδάμου έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της προσωπική της ζωή. Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο δεν έχει κρύψει το γεγονός πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

Να τονίσουμε πως οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Ιούνιο του 2018 όπου απέκτησαν την μικρή Ανατολή - Νεφέλη, ολοκληρώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους (δείτε εδώ τις τρυφερές δηλώσεις που είχε κάνει πριν από καιρό για την κόρη της)

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται να έχει πολλές υποχρεώσεις πλέον ως μητέρα καθώς η γνωστή τραγουδίστρια κατάφερε να επανέλθει στην φυσική της κατάσταση αρκετά γρήγορα μετά από την εγκυμοσύνη της μιας και έχει ένα από τα πιο ωραία σώματα της εγχώριας showbiz.

Το μυστικό της Ήβης Αδάμου για να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης με εύκολο τρόπο

Η Ήβη ξεκινάει πάντα τη μέρα της με ένα μπολ δημητριακά με γάλα και το φαγητό της το συνοδεύει πάντοτε με σαλάτες!

Μεσημεριανό: κοτόπουλο σχάρας με ρύζι ή πατάτες φούρνου ή μακαρονάδα μπολονέζ ή μακαρονάδα φούρνου αλλά και όσπρια ενώ δεν συνηθίζει να τρώει ψωμί και αποφεύγει τα τηγανητά και πολύ καλά κάνει!

Βραδινό: είναι το πιο λιτό της γεύμα αφού τρώει ή κοτόπουλο με σαλάτα ή απλά δύο φρυγανιές ενώ καθημερινά τρώει πολλά φρούτα με ιδιαίτερη προτίμηση τον χειμώνα στα μήλα και το καλοκαίρι το σταφύλι!

Πρόσφατες φωτογραφίες της Ήβης Αδάμου - Το σώμα της "έκλεψε" τις εντυπώσεις

Η Ήβη Αδάμου πέρα από μητέρα είναι και εργαζόμενη. Από πολύ μικρή ηλικία την είδαμε να μπαίνει στην μουσική βιομηχανία όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο της.

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε την γνωστή τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει όπου "κέντρισε" τις εντυπώσεις λίγο καιρό μετά από τότε που έγινε πρώτη φορά μητέρα.

Ήβη Αδάμου - Σε νυχτερινό κέντρο

Αποκλειστική φωτογραφία της Ήβης Αδάμου

Ήβη Αδάμου - Αποκλειστική φωτογραφία