Εξαφάνισε σχεδόν όλο το λίπος - Η δίαιτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που την έκανε να "ξεφουσκώσει"

Τα μυστικά για τέλειο κορμί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαφάνισε σχεδόν όλο το λίπος - Η δίαιτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που την έκανε να

Η αλήθεια είναι πως η διαφορά στο σώμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ειδικά τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά αισθητή. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό και τα αποτελέσματα του "κόπου" της τους έχουν αφήσει όλους άφωνους!

«Η Κωνσταντίνα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τους τελευταίους μήνες και έχει χάσει περίπου 8 με 10% σε μονάδες λίπους», μας λέει άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον και μας αποκαλύπτει το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθεί. Βέβαια, όπως συνεχίζει η ίδια πηγή: «Σε αυτή την προσπάθεια δεν συμβάλλει μόνο η καλή διατροφή, αλλά και η άσκηση, αφού όταν έχει χρόνο περπατάει στη φύση για 4-5 χιλιόμετρα και κάνει χαλαρό τζόκινγκ». Γιατί τα αγαθά κόποις κτώνται...

Η διατροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που την έκανε να χάσει αρκετά κιλά

Τρώει χωρίς να πιέζεται, αλλά σε γενικές γραμμές ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις καθημερινές απαιτήσεις του οργανισμού της, και δεν αμελεί τα γεύματα που της χρειάζονται. Το διατροφολόγιο του καθενός μπορεί να είναι προσωπικό, κομμένο και ραμμένο στις εκάστοτε ανάγκες του, ωστόσο ρωτήσαμε και μάθαμε τι τρώει ενδεικτικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα σε μία μέρα, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του διατροφολόγου της Δημήτρη Πέππα.

  • Πρωινό: Κουλούρι Θεσσαλονίκης ή τοστ με ψωμί ολικής άλεσης
  • Δεκατιανό: 20 γρ. μαύρη σοκολάτα ή 1 φρούτο (π.χ. μπανάνα)
  • Μεσημεριανό: Μπιφτέκι με σαλάτα
  • Βραδινό: Ομελέτα με 3 ασπράδια, μανιτάρια, πιπεριές ή σαλάτα με σπανάκι και 1/2 αβοκάντο

Tip: Πίνει πολύ νερό. Τα ροφήματα όπως το τσάι και το χαμομήλι βοηθούν παράλληλα στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της πριν αδυνατίσει

Μια πανέμορφη γυναίκα, με μεσογειακό ταμπεραμέντο, μόνο skinny δεν μπορούμε να τη φανταστούμε, αντίθετα η πληθωρική της προσωπικότητα “κουμπώνει” τέλεια σε ένα juicy κορμί. Με αυτά τα χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θυμίζει εύκολα Ναπολιτάνα πρωταγωνίστρια σε ταινία του '70, ζυγίζοντας πέρυσι το καλοκαίρι 72 κιλά. Και πάλι θελκτική ήταν και σαγηνευτική και τραβούσε όλα τα βλέμματα με τις πλούσιες καμπύλες της.

Το lockdown όμως ήταν για εκείνη η αφορμή να μπει σε πρόγραμμα και να προσεγγίσει τον πιο fit και wellbeing ευατό της, δίνοντας έμφαση περισσότερο σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίαιτα

Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κιλά

“Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα...”. Αυτό ήταν και το κίνητρο, πάνω απ' όλα η υγεία της και... ό,τι ήθελε προκύψει! Και προέκυψε φυσικά αφού καθημερινά έβλεπε τη ζυγαριά της να πέφτει και εκείνη να πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Και μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο πέτυχε να χάσει 11 ολόκληρα κιλά και το σημαντικότερο, μόνη της! “Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους”, σημειώνει με νόημα και χαμογελάει με ικανοποίηση σε όσους την ρωτούν... τα αυτονόητα!