Είδε θεαματική αλλαγή στο σώμα της - Το πρωινό που περιλαμβάνει η διατροφή της Αντελίνας Βαρθακούρη

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είδε θεαματική αλλαγή στο σώμα της - Το πρωινό που περιλαμβάνει η διατροφή της Αντελίνας Βαρθακούρη

Εδώ και ένα χρόνο, η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε την απόφαση να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να ξαναβρεί τον εαυτό της. Παρόλο που προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τηλεοπτικό της μέλλον, οι φήμες τη θέλουν να επιστρέφει με δυναμικό τρόπο στην τηλεόραση.

Η ίδια μέσα στο διάστημα που πήρε για τον εαυτό της, κατάφερε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Αρχικά, αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά και τις τρέσες και επέστρεψε στο φυσικό της χρώμα, το μελαχρινό (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για τα μαλλιά της).

Πέραν αυτού, κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τη φωτογραφία με μπικίνι που μοιράστηκε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε τη εδώ).

Το πρωινό που επιλέγει η Αντελίνα Βαρθακούρη

Εδώ και λίγο καιρό, η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει αποκαλύψει ποιο είναι το πρωινό που τη βοήθησε στη διατροφή της.

Συγκεκριμένα, κάθε μέρα πίνει 300ml φυσικό χυμό πορτοκάλι, μαζί με ένα τοστ με ψωμί 100% ολικής. τυρί με χαμηλά λιπαρά και βραστή γαλοπούλα.

Αντελίνα Βαρθακούρη διατροφή

Τι σταμάτησε να τρώει η Αντελίνα Βαρθακούρη κι έγινε το σώμα της αγνώριστο

Πάντα χαμογελαστή, πάντα ανοιχτή, πάντα υπέροχη! Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι αυτό που λέμε η χαρά της ζωής. Γεμάτη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό... αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν, μέσα τους και πίσω από τις κάμερες έρχονται αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες που ξέρουν μόνο αυτοί. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

"Περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι…Ξέσπασα στο φαγητό.

Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”" , και να που τελικά ένα χρόνο μετά όντως τα κατάφερε!

"Πώς τα κατάφερες Αντελίνα;"

Αυτή είναι μια ερώτηση που λαμβάνει συχνά τόσο στα μηνύματά της στα social media όσο και σε Q&A που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στον οποίο μάλιστα, είναι άκρως ενεργή.

Η απάντηση;

«Πάλεψε πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο παρελθόν.