Καίει όλο το λίπος το σπιτικό ρόφημα της Κάτιας Ζυγούλη - Έχει κανέλα, μήλο, μέλι και 5 ακόμα υλικά

Την βοηθά να διατηρείται στα κιλά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καίει όλο το λίπος το σπιτικό ρόφημα της Κάτιας Ζυγούλη - Έχει κανέλα, μήλο, μέλι και 5 ακόμα υλικά

Στην λίστα με τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz βρίσκεται αναντίρρητα η Κάτια Ζυγούλη, η οποία μπορεί να έχει κάνει 4 γέννες, ωστόσο το σώμα της είναι άψογο και οι αναλογίες ιδανικές (δείτε εδώ φωτογραφία που το επιβεβαιώνει).

Φυσικά, σαν πρώην μοντέλο, ακολουθεί ανέκαθεν μια σωστή διατροφή ενώ και η γυμναστική αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς της. Μάλιστα, ένα από τα μυστικά της είναι ένα σπιτικό λιποδιαλυτικό ρόφημα, το οποίο πίνει καθημερινά για αποτοξίνωση και για να διατηρεί σταθερά τα κιλά της.

Το συγκεκριμένο ρόφημα μάλιστα γίνεται με απλά και καθημερινά υλικά που μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε στο σούπερ μάρκετ.

Το λιποδιαλυτικό ρόφημα της Κάτιας Ζυγούλη

Συγκεκριμένα, για αποτοξίνωση παίρνει πράσινο μήλο, ακτινίδιο, βρώμη, γάλα αμυγδάλου, λιναρόσπορο, λίγη κανέλα Κεϋλάνης, μισή μπανάνα και λίγο μέλι. Αλέθει τον λιναρόσπορο στο multi, περνάει από τον αποχυμωτή τα φρούτα και τα χτυπάει με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ.

Το λιποδιαλυτικό ρόφημα της Κάτιας Ζυγούλη

Αυτή την δίαιτα ακολουθεί

Για να φτάσει ένα έχει ένα αρκετά γυμανσμένο σώμα με τις ιδανικές αναλογίες σημαίνει πως έχει τα δικά της "κόλπα" τα οποία την κάνουν να μην ξεφεύγει από το επιθυμητό όριο κιλών την καθώς ακολουθεί μια συγκεκριμένη διατροφή η οποία όπως φαίνεται "πιάνει τόπο". (Δείτε επίσης εδώ την συγκινητική της εξομολόγηση που κάνει πρόσφατα)

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά», αποκάλυψε.

«Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο», συνέχισε για την κοιλιά της.