Τα έκοψε μαχαίρι από την διατροφή της - Η δίαιτα που έριξε την Τζωρτζέλα Κόσιαβα στα 59 κιλά

Αποκάλυψε όλα τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα έκοψε μαχαίρι από την διατροφή της -  Η δίαιτα που έριξε την Τζωρτζέλα Κόσιαβα στα 59 κιλά

Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Τζωρτζέλας Κόσιαβα είναι γεγονός καθώς η ίδια κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά. Συγκεκγιμένα, μιλώντας στο περιοδικό You, είχε αποκαλύψει τα μυστικά της που την έκαναν να αδυνατίσει και να ζυγίζει 59 κιλά (δείτε την εδώ να ποζάρει με μαγιό).

Μάλιστα, δεν δίστασε να δώσει επίσης κάποια tips της που έχουν αλλάξει εντελώς το σώμα της. Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Μέχρι τα 27 μου ήμουν γύρω στα 52 με 54 κιλά, ωστόσο το 2005, στα πρώτα μου βήματα στην τηλεόραση στην εκπομπή της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου «Όλα καλά», ήμουν στα 68 κιλά και σιγά σιγά έπαιρνα έξτρα κιλάκια, μέχρι που ανέλαβα την εκπομπή μαγειρικής «Τι θα φάμε σήμερα;» και ήρθε... κι έδεσε (γελάει)».

Η δίαιτα της Κόσιαβα που την έκανε να φτάσει τα 59 κιλά

Πότε αποφάσισες να μπεις σε πρόγραμμα;

Τον Σεπτέμβριο του 2019, που είχα φτάσει τα 94 κιλά. Μέχρι που για λόγους υγείας είπα «Δεν πάει άλλο!», οπότε απευθύνθηκα σε έναν γιατρό, ο οποίος μου σύστησε μια υγιεινή διατροφή.

Θέλεις να μας πεις κάποια tips που ακολουθείς;

Δεν καταναλώνω καθόλου λιπαρά και ζάχαρη, έχω εξορίσει από το ψυγείο μου οτιδήποτε περιέχει ανθρακικό. Δεν τρώω καθόλου πράσινα λαχανικά, όσπρια, πίτες με φύλλο και ξηρούς καρπούς, πίνω πολύ νερό, χυμούς, ενώ καταναλώνω τα φρούτα μου χωρίς τη φλούδα. Ήδη έχω δει σημαντική διαφορά στο βάρος μου, αφού σήμερα είμαι 59 κιλά.

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Τζωρτζέλας Κόσιαβα από την παραλία

Λίγο πριν κάνει τη νέα αρχή στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ σε ποιο κανάλι θα τη βλέπουμε), η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και να κάνει την πρώτη της βουτιά στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια, έβαλε το μπλε ολόσωμο μαγιό της και βρέθηκε στο Καβούρι, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα δε δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία αρετουσάριστη φωτογραφία, στην οποία είναι ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα και φαίνεται η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα αρετουσάριστη