Έχασε 13 κιλά και "ξεφούσκωσε" με μόνο 5 συγκεκριμένα γεύματα - Το μυστικό του Μάρκου Σεφερλή

Έχει μείνει πλέον μισός

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο φαίνεται η διαφορά του Μάρκου Σεφερλή καθώς κατάφερε να χάσει 13 κιλά αφού ακολούθησε συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Μάλιστα, στο πλευρό του ήταν φυσικά η γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία φροντίζει αρκετά την εμφάνισή της (δείτε εδώ την δίαιτα που κάνει) για αυτό και έβαλε σε αυστηρή διατροφή και τον σύζυγό της.

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε και "ξεφούσκωσε" ο Μάρκος Σεφερλής

«Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα, με βλέπει, μου λέει πού πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική…», είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο παρελθόν.

Στόχος του Μάρκου Σεφερλή ήταν και είναι να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τα τηγανητά και τα γλυκά, τα οποία είναι και αυτά που τον παχαίνουν.

Αποκλειστική φωτογραφία του Μάρκου Σεφερλή
NDPPHOTO

Μάλιστα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει αναλυτικά για τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τόσα κιλά: «Έχασα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική. Κάνουμε γυμναστική μαζί με τη Έλενα αλλά με διαφορετικές ασκήσεις. Κάνω και διατροφή. Τρώω 5 γεύματα. Ομελέτα με ασπράδια, κοτόπουλο η ψάρι και το βράδυ έχω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα και μετά πάλι μια ομελέτα με ασπράδια. Επειδή έχω σκοπό να ανεβάσω την Τούτσι που είναι το αγαπημένο μου μιούζικαλ και θέλω να είμαι αδύνατος».

Kαμία σχέση με την Αθήνα - Εκεί γεννήθηκε ο Σεφερλής πριν μείνει με την Τσαβαλιά στα βόρεια προάστια

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ζευγάρι μαζί στη ζωή αλλά συνυπάρχουν και πολλές ώρες στο σανίδι, μιας και το θέατρο είναι κοινή τους ασχολία και τους ενώνει. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον γιό τους να τους συμπληρώνει.

Ο Μάρκος είναι πηγή γέλιου και οι παραστάσεις που κάνει κάθε χρόνο στο Δελφινάριο και όχι μόνο, σφύζουν από κόσμο επιβεβαιώνοντας την απήχηση που έχει. Στο πλευρό του βλέπουμε πάντα την Έλενα μιας και φροντίζει να της δίνει ρόλους, που της ταιριάζουν και την πάνω από όλα της αρέσουν.

Η κοινή τους ζωή μετράει πολλά χρόνια, και είναι αλήθεια πως πέραν της επιτυχίας έχουν περάσει μαζί και δύσκολες στιγμές. Είναι σίγουρο πως είναι πολύ δεμένοι και είναι φτιαγμένοι ο ένας για άλλον...απορώντας πως δεν είχαν γνωριστεί νωρίτερα.

Είναι γεγονός πως κα οι δύο μεγάλωσαν στην Αθήνα, όμως ο Μάρκος δε γεννήθηκε σε αυτήν την πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από την Κόρινθο, εκεί από όπου είναι η αγαπημένη του μητέρα Χαρίκλεια. Σε κάθε περίπτωση το σπίτι τους και η ευτυχία τους στεγάζεται στην Αθήνα. (Δείτε από ποια πόλη κατάγεται η Έλενα Τσαβαλιά).

Τσαβαλιά - Σεφερλής