Wet Style: Τα καλύτερα προϊόντα για να αποκτήσεις το απόλυτο look του καλοκαιριού!

Wet Style: Τα καλύτερα προϊόντα για να αποκτήσεις το απόλυτο look του καλοκαιριού!
Φέτος το καλοκαίρι, το απόλυτο sleek μεταμορφώνεται σε ένα δυναμικό και μοντέρνο look, που αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου...Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε τα καλύτερα προϊόντα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα:

Φροντίδα & Περιποίηση:

shutterstock_99619670Λούσε τα μαλλιά σου με ένα σαμπουάν κατάλληλο για τον τύπο τους. Στην συνέχεια μια μικρή ποσότητα από την μαλακτική "Aqua Light" της "Pantene Pro V" ή την ειδική μάσκα που θα τιθασεύσει και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο χτένισμα.

ConditionerWE(AquaLight)_CLEAN_01 Ενδυνάμωση& προστασία για την λεπτή τρίχα Keratin protection complex


Η ώρα του styling:

rosieΆφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά ή στεγνωσέ τα με το σεσουάρ με κρύο αέρα. Στη συνέχεια, πάρε μια μικρή ποσότητα από μία κρέμα διαμόρφωσης ή λίγο Hairspray της "Pantene Pro V", για αυτές που θέλουν extra δυνατό κράτημα.

mousse Θωρακίστε το χτένισμά σας με extra δυνατό κράτημα που διαρκεί όλη μέρα. Χαρίζει μια υπέροχη λάμψη στα μαλλιά σας. Φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα


Το τέλειο φινίρισμα:

shutterstock_105233030Μόλις ολοκληρώσεις, χτένισε τα μαλλιά σου προς τα πίσω με μία πλατιά βούρτσα, ώστε να πάει το προϊόν σε όλο το τριχωρό της κεφαλής. Είσαι έτοιμη με ένα wet χτένισμα και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

Προτεινόμενα προϊόντα:

  • Αφρός – Απαλά & Μεταξένια | Pantene


SouffleSmoothAndSleekWE_CLEAN Ελέγξτε το φριζάρισμα στα μαλλιά σας και χαρίστε τους υπέροχη απαλότητα. Για έλεγχο στα μαλλιά που διατηρεί την ευλυγισία της τρίχας.


Γι αυτούς που αναζητούν γερό κράτημα και απαλότητα που διαρκεί όλη μέρα. Ψεκάστε σε στεγνά, χτενισμένα μαλλιά για να φινίρετε και να σταθεροποιήσετε το χτένισμά σας. Απλώστε σε καθαρά μαλλιά, στεγνωμένα με πετσέτα. Ανακινήστε καλά τη συσκευασία. Αναποδογυρίστε και βάλτε την ποσότητα που επιθυμείτε στην παλάμη σας. Απλώστε στα μαλλιά και χτενιστείτε όπως συνήθως.

  • Hairspray – Extra Δυνατό Κράτημα


hairspray Θωρακίστε το χτένισμά σας με extra δυνατό κράτημα που διαρκεί όλη μέρα. Χαρίζει μια υπέροχη λάμψη στα μαλλιά σας. Φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα


Γι αυτούς που αναζητούν ένα extra δυνατό κράτημα και υπέροχη λάμψη. Για να ελέγχετε το φριζάρισμα και να δίνετε λάμψη στα μαλλιά σας. Αρχίστε από απόσταση 25-30 εκ. και απλά ψεκάστε πάνω στο χτένισμά σας.

  • Aqua Light Ανάλαφρα Μαλλιά Σαμπουάν


Spray150mlWE(AquaLight)_CLEAN Καλοθρεμμένα μαλλιά, χωρίς κανένα βάρος Κλινικά Αποδεδειγμένη Τεχνολογία


Γι αυτούς που αναζητούν το θρόισμα του καθαρού μαλλιού, γεμάτου ελαφρότητα. Για να χαρίσετε στα μαλλιά σας μια καθαρή, υγιή λάμψη. Δημιουργήστε αφρό σε βρεγμένα μαλλιά. Επαναλάβετε αν θέλετε. Συνεχίστε με το Conditioner Aqua Light Ανάλαφρα Μαλλιά για λαμπερά μαλλιά που θροΐζουν γεμάτα υγεία.

  • Μάσκα Τέλειες Μπούκλες


Jar300ml(DefinedCurls)_CLEAN Εντατική θεραπεία 2 λεπτών για τέλεια σχηματισμένες μπούκλες


Γυναίκες με μπούκλες οποιουδήποτε μήκους. Για να δώσετε γεμάτο σχήμα στις μπούκλες. Απλώστε σε νωπά μαλλιά αρχίζοντας από τις άκρες, κάνοντας μασάζ προς τα πάνω. Αφήστε την πλούσια σύνθεση να λειτουργήσει για 2 λεπτά και ξεβγάλτε καλά. Συνεχίστε το χτένισμά σας όπως συνήθως.