Τραγωδία στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου! Ένας νεκρός - Χαροπαλεύουν 2 από τους τραυματίες!

Τραγωδία στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου! Ένας νεκρός - Χαροπαλεύουν 2 από τους τραυματίες!
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 4 ακόμα τραυματίστηκαν όταν σωστική λέμβος αποκολλήθηκε από το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου Harmony of the Seas.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης ασφαλείας επί του κρουαζιερόπλοιου που ήταν αγκυροβολημένο στο γαλλικό λιμάνι της Μασσαλίας.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αποκάλυψαν πως δύο από τους τραυματίες δίνουν μάχη για τη ζωή τους. "Ένας άνθρωπος είναι νεκρός. Από τους τέσσερις τραυματίες, οι δύο δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή", σημείωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σωστική λέμβος αποκολλήθηκε από το κρουαζιερόπλοιο ενώ βρίσκονταν μέσα 5 μέλη από το προσωπικό της Royal Caribbean International. Το Harmony of the Seas βρίσκεται στην 8 μέρα κρουαζιέρας του στη Μεσόγειο.

Το τεράστιο πλοίο αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο και έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης. Κόστισε 700 εκατομμύρια λίρες και μπορεί να μεταφέρει 6.780 επιβάτες και 2.100 μέλη πληρώματος

athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φαίη Σκορδά: Ραγδαίες αλλαγές στη ζωή της – Γύρισε οριστικά σελίδα!


Παπαχαραλάμπους – Μουρατίδης: Για σχολικά με τα παιδιά τους – Δείτε πόσο μεγάλωσαν!


Εκταφή στη σωρό του Αλέξανδρου Βέλιου -Ανατριχιαστικές εξελίξεις γύρω από τον θάνατο του αγαπημένου δημοσιογράφου