Ντοκουμέντο: Με ποσά χιλιόμετρα έτρεχε η porsche του γιου του Mr jumbo; Πώς χάθηκε ο έλεγχος; Που ήταν οι δυο φίλοι πριν το δυστύχημα;

Ντοκουμέντο: Με ποσά χιλιόμετρα έτρεχε η porsche του γιου του Mr jumbo; Πώς χάθηκε ο έλεγχος; Που ήταν οι δυο φίλοι πριν το δυστύχημα;
Οι αστυνομικοί της διευθύνσεως Λαμίας είχαν χρόνια να δούνε τόσο συγκλονιστικό δυστύχημα!

Είναι αλήθεια πως έχουν δει πολλά τα μάτια τους αλλά αυτοκίνητο να πέφτει με τέτοια σφοδρότητα πάνω στον βοηθητικό χώρο στάσης σίγουρα δεν είχαν ξαναδεί! Τι συνέβη λοιπόν; Πως ο γιος του Αποστολή Βακάκη, του βασιλιά του παιχνιδιού, ο Γιώργος Βακάκης έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην άτυχη οικογένεια σκορπώντας τον θάνατο; Τα ερωτηματικά πολλά, ξεκινάμε από την ταχύτητα! Διαβάστε παρακάτω.



(Σπαρακτικό: Αυτή είναι η 33χρονη μητέρα που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον 3χρονο γιο της στην Εθνική Οδό!)

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της Λαμίας στο Youweekly.gr, η porsche πρέπει να είχε αναπτύξει ταχύτητα σχεδόν στα 200 χιλιόμετρα. Ο άτυχος νεαρός λένε οι αστυνομικοί δεν πρέπει να κατάλαβε καν ότι το αυτοκίνητο ήταν εκτός ελέγχου καθώς τα ίχνη από φρενάρισμα αναπτύσσονται στα 20 τελευταία μέτρα πριν την σύγκρουση. (Δείτε εδώ το βίντεο)

Είναι απίστευτο αυτό που έγινε! Ο άνθρωπος πάρκαρε στο πάρκινγκ στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. "Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...", είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός.

(Να ποιος είναι ο Γιώργος Βακάκης, ο γιος του Mr jumbo που πήγαινε με 200 χιλιόμετρα στην Αράχωβα για σκι και σκόρπισε τον θάνατο! Δείτε φωτογραφίες…)

Πως έγινε λοιπόν; Γιατί χάθηκε ο έλεγχος και γιατί δεν υπάρχουν ίχνη φρένων στο οδόστρωμα;



Το αυτοκίνητο μάλλον οδηγούσε ο γιος του mr jumbo. Οι αστυνομικές πηγές λένε ότι υπάρχει η πιθανότητα ο οδηγός η να κοιμήθηκε στο τιμόνι ή κάτι μέσα στο αυτοκίνητο να του απέσπασε την προσοχή πχ κινητό ή να ήταν υπό την επίρρεια αλκοόλ μεγάλης ποσότητας. "Πρέπει να πέρασε τον βοηθητικό δρόμο για εθνική οδό νόμιζε ότι εκεί στρίβει για τον προορισμό του. Γι' αυτό δεν έχουμε πολλά ίχνη από τις ρόδες" λένε οι αστυνομικοί στο Youweekly.gr.

(Ποιος είναι ο Mr jumbo που έχασε 100 εκ. ευρώ στην Κύπρο! Μετακινείται στην Αθήνα με ελικόπτερο και ο γιος του σκοτώθηκε με την porsche που σκόρπισε τον θάνατο!)

Και το τελευταίο ερώτημα. Που ήταν οι δυο φίλοι πριν το σοκαριστικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας που στοίχισε την ζωή σε 4 άτομα;



Εδώ οι απόψεις διχάζονται! Φίλοι των παιδιών λένε ότι ο Γιώργος Βακάκης μαζί με τον φίλο του ερχόντουσαν από διασκέδαση 35 ωρών εντελώς άυπνοι και πήγαιναν να βρουν φίλους στην Αράχωβα ενώ άλλοι υποστηρίζουν το αντίθετο. Ότι δηλαδή, μετά το μεσημεριανό φαγητό ξεκούραστοι και χαλαροί ξεκίνησαν για τον Παρνασσό με σκοπό να συναντήσουν φιλική παρέα σε γνωστό εστιατόριο!

Πάντως ότι και να έχει γίνει τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την τραγωδία που βρήκε τις δυο οικογένειες. Τις επόμενες ώρες θα έχουμε παραπάνω στοιχεία για την ανείπωτη τραγωδία.



(Ντοκουμέντο: Όταν η σύζυγος του Mr jumbo πήρε τα παιδιά και έφυγε από το σπίτι! Τότε τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον έφηβο γιο τους που χθες σκόρπισε τον θάνατο…)

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

H Ειρήνη Παπαδοπούλου τα «χώνει» στον Γιάννη Σπαλιάρα: «Είναι ένα παιδάκι που θέλει συνέχεια την προσοχή πάνω του»

Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη! Με ποιο κανάλι συζητάει η Καραβάτου μετά την αποχώρηση από το Εpsilon;

Χαμός στο Survivor! Εκτός εαυτού ο Χανταμπάκης: «Δε θα ξαναπεί κανένας το όνομά μου, κατάλαβες βλάκα;»-Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια…