Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 32χρονης! Η απεγνωσμένη έκκλησή της: \"Σας παρακαλώ πολύ να...\" (βίντεο)

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 32χρονης! Η απεγνωσμένη έκκλησή της: \

Δραματική έκκληση απηύθυνε η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη στο μνημόσυνο του παιδιού της.


Η χαροκαμένη μάνα, στα εννιάμερα της κόρης της, ζήτησε από όποιον έχει δει το ο,τιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές, προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος της.

"Εγώ το μόνο που ζητάω για το παιδί μου είναι δικαίωση για την ψυχή του. Να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου, γιατί όπως είμαι εγώ μάνα και έχασα σήμερα το δικό μου παιδί, αύριο θα πάει σε ένα άλλο παιδί και θα κάνει πάλι το ίδιο. Διαβάστε παρακάτω...

Ανατριχιάζει η περιγραφή της 85χρονης που τη βασάνισαν οι ληστές με σίδερο: «Μου είπαν…»
Δεν θα σταματήσει μόνο στην κόρη μου γι' αυτό παρακαλώ πολύ, σαν μάνα που είμαι και να με ακούν οι μανάδες όλες του κόσμου, να πουν αν είδαν κάτι εκείνη την ημέρα που σκότωσαν το παιδί μου, να βγουν να το πουν χωρίς καμία συνέπεια. Να έρθουν σε μένα, να πάμε στην αστυνομία, να το πουν ανώνυμα, να μη φοβούνται τίποτα.



Γιατί σήμερα είναι στο δικό μου σπίτι και αύριο μπορεί να είναι στο δικό τους!" είπε η μητέρα και πραγματικά ραγίζει καρδιές... Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: