Προσοχή: Κλειστά σχολεία στην χώρα! Σε ποιες περιοχές συγκεκριμένα;

Προσοχή: Κλειστά σχολεία στην χώρα! Σε ποιες περιοχές συγκεκριμένα;

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή λόγω της χιονόπτωσης τα σχολεία στον Δομοκό και στη Θήβα.

Στο Δήμο Δομοκού, η απόφαση που ανακοινώθηκε απόψε αφορά στη λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Μαζιώτη! Τον μαχαίρωσαν μέσα στην φυλακή! Ποια η κατάσταση του;

.

Αποφασίζουμε: «Τη διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Θεσσαλιώτιδας και Ξυνιάδος του Δήμου Δομοκού, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τις 7:00π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας, λόγω χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών στην περιοχή». Advertisement: 1:14 Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι με απόφαση Δημάρχου όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα είναι κλειστά, λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Δείτε ακόμη: Μεγάλη προσοχή: Αλλαγές δρομολογίων σε ΜΜΜ για τις ημέρες των εορτών!

Λόγω της σημερινής χιονόπτωσης, της πρόβλεψης για ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και τους αυξημένους κινδύνους λόγω παγετού το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου 2017 με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού δεν θα λειτουργήσουν.

Πηγή: Athensmagazine.gr