Οικογενειακό έγκλημα στην Ξάνθη: Νέα τροπή στην τραγωδία της δολοφονίας της 18χρονης Εμινέ!

Οικογενειακό έγκλημα στην Ξάνθη: Νέα τροπή στην τραγωδία της δολοφονίας της 18χρονης Εμινέ!

Ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο σπίτι της Εμινέ και την βρήκε νεκρή ήταν ο ξάδερφό της. Ο Τζεμίλ βρήκε την 18χρονη στο δωμάτιο πεσμένη μπρούμυτα με μια μικρή αιμορραγία στο κεφάλι από το πέσιμο. Είχε προηγηθεί πάλη και έφερε όλα τα τραύματα με τον πατέρα της.

Ήθελε αυτός να κάνει κακό στον εαυτό του, ήθελε να κρεμαστεί. Το κορίτσι πολύ πιθανόν κατά 90% τον ψυλλιάστηκε, όπως κάθε φορά ότι πάει να κάνει κακό στον εαυτό του. Διαβάστε παρακάτω...

Προφανώς πήγε εκεί να τον εμποδίσει να τον σταματήσει και αυτός πάνω στην κακιά την ώρα έκανε αυτό που ήταν να κάνει. Τώρα την έσπρωξε έπεσε κάτω μπρούμυτα την βρήκαν λίγο χτυπημένη στο μέτωπο και είχε λίγα αίματα στα μαλλιά.

Δείτε ακόμη: «Μου έβγαλε με βία το κολάν και το εσώρουχο και παράλληλα άρχισε να…»: Σοκάρουν οι καταθέσεις των θυμάτων του «δράκου των Αμπελοκήπων»

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ

Σύμφωνα με τον ξάδερφο της νεαρής κοπέλας, το προηγούμενο βράδυ όλη οι οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του αυτόχειρα και παιδοκτόνου έφαγαν όλοι μαζί.

Τα ξημερώματα οι αδελφές της Εμινέ, που δούλευαν σε ένα κυλικείο έφυγαν για να πάνε στη δουλειά. Η Εμινέ που συνήθιζε να τους στέλνει μηνύματα και να μιλάει μαζί τους το πρωί δεν έδωσε σημεία ζωής. Τότε πήγαν σπίτι να την αναζητήσουν

Δείτε ακόμη: Λοταρία αποδείξεων: Οι 4 τυχεροί που κέρδισαν από 3.000 ευρώ και οι 29 από 2.000 ευρώ!

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα ιδιόχειρο σημείωμα του αυτόχειρα΄που βρέθηκε στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες εξέφραζε την ανησυχία του για την ζωή που έκανε η κόρη του. Διαφωνούσε για την σχέση που είχε με έναν νεαρό ειδικά όταν έμαθε ότι σκόπευαν να παντρευτούν.

ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ
Η ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο σώμα της κοπέλας που πραγματοποίησε δεν αφήνει περιθώρια ότι πρόκειται για δολοφονία και όχι για ατύχημα.

Είναι στραγγαλισμός με τα χέρια, τη στραγγάλισε ο πατέρας. Προηγήθηκε πάλη. Έχει η κοπέλα εκχυμώσεις στο δεξί μάτι, εκδορές στη τραχηλική χώρα από τα χέρια του. Πρώτα πάλεψαν και μετά τη στραγγάλισε. Μετά ο πατέρας βγήκε σε έναν χωματόδρομο, ανέβηκε σε μια δασική περιοχή και κρεμάστηκε σε ένα δέντρο.