Δώρα Ζέμπερη: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας για την κυνική ομολογία του δολοφόνου ότι του έδωσαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την κοπέλα!

Δώρα Ζέμπερη: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας για την κυνική ομολογία του δολοφόνου ότι του έδωσαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την κοπέλα!

Άναυδοι και αποσβολωμένοι διαβάσαμε μόλις, χθες την συμπληρωματική απολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, ο οποίος υποστήριξε ότι τον πλησίασαν 2 άγνωστοι, του έδωσαν 30.000 ευρώ και του ζήτησαν να σκοτώσει τη νεαρή κοπέλα...

Τα νέα στοιχεία και η "ομολογία" του δράστη προκαλούν σοκ! Το Youweekly.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης 32χρονης Δώρας για να μπορέσουμε να έχουμε την πρώτη αντίδραση της οικογένειας σε όλα αυτά που υποστήριξε ο άκαρδος δολοφόνος. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως μετέφερε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο Youweekly.gr η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη δεν μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που υποστήριξε ο δράστης, θεωρώντας ότι είναι ψέματα.

"Καμία διαφορά δεν είχε το παιδί μας και με κανέναν! Κανένας δεν ήθελε να κάνει κακό στην Δώρα, γιατί δεν είχε κάνει ούτε εκείνη κακό! Δεν είχε πειράξει κανέναν! Όλα αυτά τα λέει για να πέσει στα μαλακά!", αυτά φέρεται να είπε η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, όπως τα μετέφερε ο άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο Youweekly.gr.

Από την άλλη ο πατέρα της Δώρας Ζέμπερη σοκάρει αποκαλύπτοντας πως όντως εκβίαζαν την κόρη του...

Για τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, μίλησε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πατέρας της.

«Η Δώρα μου είχε πει ότι την απειλούσαν και ότι φοβόταν για κάποιες από τις υποθέσεις που χειριζόταν ως εφοριακός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ήρθαν στο φως νέες αποκαλύψεις από τον δολοφόνο της, ο οποίος ισχυρίζεται ότι του έταξαν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσει.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είχε διατυπώσει αυτούς τους ισχυρισμούς από την πρώτη στιγμή που έμαθε το φρικτό τέλος του παιδιού του.

Σήμερα, επεσήμανε πως η μητέρα της Δώρας, είχε καταγγείλει ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε την κόρη τους επί ημέρες πριν να της επιτεθεί και να την σκοτώσει μέσα στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας.

Ο ίδιος λέει επίσης πως είχε συμβουλεύσει την 32χρονη να παραιτηθεί και να φύγει για να ζήσει στο εξωτερικό.

Η απολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη:

Ο δράστης κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα στον ανακριτή, ο οποίος τον κάλεσε σε συμπληρωματική απολογία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τον πλησίασαν δύο άτομα και τού είπαν ότι θέλουν να σκοτώσει την 32χρονη, λόγω της θέσης που είχε στην εφορία. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι ο ένας αποκαλούσε τον άλλο αφεντικό. Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο υπόμνημά του ο δράστης και όπως έγραψε το protothema.gr τα δύο άτομα τού έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα, ενώ τον είχαν προμηθεύσει με ναρκωτικά. Ο 58χρονος την παρακολουθούσε πάνω από δύο εβδομάδες μέσα από δύο φωτογραφίες που τού είχαν δώσει, ενώ τον είχαν προμηθεύσει και με το μαχαίρι του εγκλήματος.


Οι δύο -κατά τα λε΄γομενα του δράστη- ηθικοί αυτουργοί είχαν πει στον 58χρονο ότι μόλις πάρει το κινητό και τα πράγματα της Δώρας, να πάει να τα πουλήσει σε καταστήματα στη Μενάνδρου για να φανεί ως ληστεία.

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Αποστόλης Λύτρας είπε ότι έρχονται νέα στοιχεία και εξελίξεις. «Θα δούμε αν όντως ισχύουν αυτά που κατέθεσε ο κατηγορούμενος. Δε αρνείται ότι ήταν αυτός που έκανε το έγκλημα, αλλά αναφέρει ότι υπήρχαν ηθικοί αυτουργοί», σημείωσε.

Η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε νεκρή με 14 μαχαιριές στις 18 Οκτωβρίου 2017 στο Β' Νεκροταφείο στα Πατήσια.