Έγκλημα Μεσολόγγι: Η αδιανόητη κίνηση που εξόργισε τον γιατρό και τον έκανε να την χωρίσει! Από εκεί ξεκίνησαν όλα!

Έγκλημα Μεσολόγγι: Η αδιανόητη κίνηση που εξόργισε τον γιατρό και τον έκανε να την χωρίσει! Από εκεί ξεκίνησαν όλα!

Θυελλώδης παράνομος έρωτας, μια σύζυγος, ένας μεγαλογιατρός και η 44χρονη είναι οι πρωταγωνιστές ενός δράματος που κατέληξε στο θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, της τρίτεκνης μητέρας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της χθες, στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ειρήνη Λαγούδη, είχε ερωτευτεί παράφορα έναν μεγαλογιατρό της περιοχής, με τον οποίο είχε συνάψει ερωτική σχέση. Μια σχέση που κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό από συγγενείς και φίλους, αφού ο γιατρός ήταν παντρεμένος και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να διαταράξει την οικογενειακή του γαλήνη. Στο πρόσωπο όμως της 44χρονης βρήκε τον χαμένο έρωτα τον οποίο έζησε με πάθος, μέχρι που εκείνη έφυγε από τη ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παράνομο ζευγάρι βρισκόταν αρκετά συχνά, ζώντας τον έρωτά του.

Δείτε ακόμη: «Μου είπαν ότι θέλουν να τη βγάλουν από τη μέση» - Στο "φως" όλη η κατάθεση του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη! (photos)

Τα αίτια θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη θα ξεκαθαριστούν όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Όσο αφορά το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν είναι τυχαίο καθώς όπως προκύπτει από μαρτυρική κατάθεση φίλου της, όταν η 44χρονη γυναίκα ήθελε να ηρεμήσει, πήγαινε εκεί παρέα με τον φίλο της. Η οικογένειά της δεν γνώριζε ότι η Ειρήνη κάποιες φορές επέλεγε να απομονωθεί με αυτό τον τρόπο.

Το σκοτεινό σημείο της υπόθεσης είναι εάν η 44χρονη γυναίκα βρέθηκε τελείως μόνη στο σημείο ή αν είχε προηγουμένως συναντηθεί με κάποιο άλλο πρόσωπο. Επίσης ένα δεύτερο σημείο που απασχολεί τους αστυνομικούς είναι ότι δεν έχει βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Δείτε ακόμη: Έκτακτο! Συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Μεσολόγγι!

Από τις αστυνομικές έρευνες και καταθέσεις διαπιστώθηκε πως πριν η Ειρήνη Λαγούδη πεθάνει, έστειλε δυο γραπτά μηνύματα (SMS) ένα με αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και ένα στον μεγάλο της έρωτα, τον γιατρό. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς, ενώ στον γιατρό έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».